Annonce:
Annonce:

Helsingørs nye Superliga-stjerne i ekstase: Skal fejres med sprut og McDonald’s

Helsingør rykker sensationelt op i Superligaen. En af holdets store profiler fra playoffkampene mod Viborg Mads Aaquist er i ekstase over sejren og har en plan for, hvordan det skal fejres

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

De færreste havde troet, at Helsingørs 1. divisionsamatører skulle slå Viborg i playoffkampen om en plads i Superligaen. Men det gjorde de altså.

Nordsjællænderne vandt på reglen om udebanemål efter samlet 3-3.

Og den slags skal fejres, når man aldrig før har været oppe i Danmarks bedste fodboldrække. Står det til Helsingørs utrættelige midtbanemonster Mads Aaquist, skal det ske med to helt specielle ingredienser.

- Jeg havde drømt om, at vi skulle i Superligaen med Helsingør. Jeg har tidligere sagt det til dagbladet i byen, men ingen troede på mig. Nu skal det her fejres med sprut og McDonald’s, sagde Mads Aaquist til TV3 Sport efter kampen og uddybede sin jubelrus:

Annonce:

- Det er fantastisk det her. Vi kom ind til kampene som kæmpe underdogs, og så laver vi det her. Det er fantastisk. Det var hjertet og viljen, der slog til for os til sidst. Fantastisk arbejde af drengene. Jeg har været her siden, vi var i 2. division. Så at stå her er fantastisk, siger den tidligere FCK’er, der aldrig brød igennem for løverne.

aaquist.jpg
’Ingen kan leve af det!’
Helsingørs direktør, Janus Kyhl, var ligesom Aaquist i ekstase over oprykningen til Superligaen, og stemmen knækkede som et skolekridt og blev skinger, da han skulle sætte ord på spillernes triumf.

- Det er sindssygt. Det er helt utroligt. Vi har ingen spillere, der kan leve af det her, men alligevel har vi leveret på så høj en klinge mod fuldtidsprofessionelle. Vi talte om, at vi skulle blive i 1. division. Den mission er vi ikke lykkedes med -  nu er vi til gengæld rykket op i Superligaen. Det er fantastisk!, siger Kyhl til TV3 Sport.

Direktøren forventer en hård sommer. Dels har træner Christian Lønstrup ingen professionel trænerlicens, og så lever Helsingørs stadion ikke op til kravene for en arena i den bedste, danske fodboldrække.

62723447.jpg
'Vi skal feste i 48 timer'
Men det blæser direktøren på. I hvert fald for nu.

Annonce:

- Det bliver en vanvittigt hård sommer. Men lige nu skal vi bare feste de næste 48 timer, og så må vi blive klar til Superligaen derefter, siger han og uddyber:

- I morgen taler jeg med Divisionsforeningen , og så må vi finde ud af, hvor vi skal spille henne efter sommerferien.

Samtidig forventer han, at oprykningen vil sætte gang i by- og kulturlivet i Helsingør. Der var også kæmpe ros til de af klubbens fans, som var rejst med til Viborg i returopgøret.

'ÅH-AH-LU-EH-LE': Se FC Helsingør-spillernes fantastiske opryknings-fejring her:


Sådan gik 2016/2017-sæsonen af Superligaen

Sensation: Vanvidskamp sender miniputter i Superligaen

Ekstatisk Bo H: Vi står med pokalen!

Jan Bech: 2013 var en nærdødsoplevelse i Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: