Kamper sænkede sin gamle klub: Selvfølgelig jublede jeg

Jonas Kamper holdt ikke igen, da han blev matchvinder mod sin tidligere klub Randers, som præsterede de ringeste 90 minutter i Colin Todds trænertid

Jonas Kamper havde ingen problemer med at juble, da han scorede mod sin gamle klub. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)
Jonas Kamper havde ingen problemer med at juble, da han scorede mod sin gamle klub. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)

RANDERS (Ekstra Bladet): Vi har efterhånden set adskillige eksempler på det.

Spillere der ikke jubler, når de scorer mod deres tidligere klub. Senest FCM-profilen Tim Sparv fik hånlige ord med på vejen på sociale medier, da han holdt lav profil efter sin fornemme scoring mod sin klub fra akademi-tiden, Southampton.

Sådan var det ikke med Jonas Kamper, da han med et krydsermissil fra distancen sikrede Viborg alle tre point i 'slaget om Viborgvej'.

Se også: Kampers missil sænkede Randers

Kamper spillede så sent som i maj afskedskamp for Randers på AutoC-park, men det var vist kun Kamper, der fik et glædeligt gensyn.

- Jeg er bygget sådan, at jeg giver mig 100 procent for det logo, der står på brystet. Jeg gav alt, hvad jeg havde i mig i de fem år, jeg spillede for Randers. Men nu er jeg Viborg-spiller, og så jublede jeg selvfølgelig også over mit mål. Det var da ikke det værste at blive matchvinder i sådan en kamp, men det vigtigste var trods alt, at vi kom ovenpå igen efter 4-0 nederlaget til Brøndby, sagde Jonas Kamper, mens han solede sig i opmærksomheden.

Se også: Seerne flygtede fra Brøndby

Kamper var bedst i Superligaen i sine unge Brøndby-dage, men han har stadig kvaliteter som gør ondt på de fleste Superliga-modstandere. Og han føler, at han er ved at finde rytmen i Viborg.

- Det er trods alt kun to måneder siden, jeg kom til Viborg, så det er måske først nu, at jeg for alvor føler, at jeg rammer det niveau, jeg gerne vil være på. Jeg føler stadig, at jeg har en masse at bidrage med på højeste niveau i Danmark, og jeg vil gerne være med til at skaffe mange point til Viborg, lød det fra Kamper.

Se også: Dansker om engelsk skifte: Et kæmpe skridt for mig

Viborg-anfører Christopher Poulsen blev udvist i slutfasen af kampen, da han fik sit andet gule kort. Efter kampen havde han stadig ikke forstået, hvad dommer Dennis Mogensen gav udvisningen for.

- Der kommer en situation, hvor jeg tænker, at jeg godt kan nå bolden, og synes egentlig også, at jeg gør det. Jeg synes ikke engang, der er frispark i situationen og i hvert fald ikke gult kort. Det forstår jeg ingenting af. Nu blev det lidt for spændende til sidst, lød det undrende fra Poulsen.

Randers-træner Colin Todd var en smule rystet efter opgøret. Randers-mandskabet spillede langt under niveau i hele kampen.

- Jeg tager gerne ansvaret for resultaterne, uanset om vi vinder, spiller uafgjort eller taber. Men jeg har sagt til gutterne, at jeg ikke tager ansvar for den slags præstationer en gang mere. Det var en dag, hvor intet lykkedes for os, og jeg tror faktisk ikke, at vi har spillet på så lavt niveau i en hel kamp i min tid her i klubben. Men vi skal kigge på helheden og ikke bare på den her kamp. Så der skal ikke trykkes på panikknapper eller noget, lød det fra Todd.

Randers-anfører Christian Keller var enig over niveauet.

- Det var nærmest ubehageligt at være med til, at intet overhovedet fungerede for os. Det var rystende ringe, og jeg går gerne forrest og siger, at min indsats slet ikke levede op til nogens forventninger. Vi har da tabt kampe før og spillet rigtig dårligt, men det er lang tid siden, at det har været så ringe, lød det fra Keller.

2 kommentarer
Vis kommentarer