Kampers missil sænkede Randers

Jonas Kamper scorede mod sin tidligere klub Randers, da Viborg vandt lokalopgøret 1-0 i søndagens tidlige kamp

Jonas Kamper afgjorde kampen mod sine gamle holdkammerater. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)
Jonas Kamper afgjorde kampen mod sine gamle holdkammerater. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)

RANDERS (Ekstra Bladet): Det er ikke mange måneder siden Jonas Kamper spillede sin sidste kamp på AutoC-park i Randers-trøjen.

Søndag var Kamper på visit igen, men denne gang som Viborg-spiller, og det var nok kantspilleren der fik det mest glædelige gensyn.

Jonas Kamper blev matchvinder, da han efter 53 minutter trykkede af fra distancen og hamrede 1-0 målet ind.

Det har gennem årene om noget været Kampers specialitet at sparke hårdt udefra, så Randers-spillerne kan kun bebrejde sig selv for, at de ikke fik dækket af for skud.

Se også: Dansker om engelsk skifte: Et kæmpe skridt for mig

Viborg havde endda den luksus at brænde straffespark kort tid efter 1-0 målet, da angriberen Serge Deblé blev afvist for sin første Superliga-scoring af Randers-målmand Karl-Johan Johnsson.

I slutfasen var der drama, da Viborg-anfører Christopher Poulsen røg ud, da han inkasserede sit andet gule kort. Men Viborg-defensiven holdt stand.

Randers-holdet havde stort set en kollektiv offday, hvor meget lidt lykkedes, og den normalt solide anfører Christian Keller lignede en, der ikke havde sovet hele natten.

Helt elementære pasninger kiksede han, og det blev fulgt op af mange øvrige Randers-spillere der heller ikke ramte niveauet fra en ellers ganske godkendt sæsonstart.

Se også: Storvask i Brøndby: Frank skifter fire mand

Nicolai Brock-Madsen skiftede i fredags til Championship-klubben Birmingham City, og forud søndagens kamp blev den store angriber hyldet af hjemmepublikummet.

Brock-Madsen er noteret for fire assist allerede i denne sæson, hvor han har lagt op til flere af topscorer Viktor Lundbergs kasser, og man kan i hvert fald ikke komme udenom, at Brock-Madsens kvaliteter var savnet.

Man kalder kampen 'slaget om Viborgvej' med ganske kort afstand mellem de to byer, men for Viborg var det lige så vigtigt at få den anden Superliga-sejr i hus i de første seks runder.

Viborg bør dog være en smule bekymret over, at deres suveræne topscorer i sidste sæson, Serge Deblé, ligner en angriber fuldstændig tømt for selvtillid.

Og det lå næsten bare i kortene, at han ville brænde straffesparket i anden halvleg.  

1 af 2 Jubel i Viborg-lejren efter sejren over Randers. (Arkivfoto: Jens Henrik Daugaard)
2 af 2 Jonas Kamper afgjorde kampen mod sine gamle holdkammerater. (Foto: Christian Klindt Sølbeck)
8 kommentarer
Vis kommentarer