Kone-Keller siger farvel: Fortryder intet

Christian Keller indstiller karrieren til sommer - som 36-årig

Se hvordan Christian Keller reagerede da striden i Randers FC var på sit højeste

Til sommer er det slut. Christian Keller stiller støvlerne.

Og dermed slutter karrieren for en af de danske Superliga-spillere, som har fået flest følelser i kog gennem det seneste år.

Striden omkring Chrisitan Kellers forhold til Kira Borring endte i total sæbeopera i starten af forårs-sæsonen sidste år.

Men den 36-årige spiller har på vejen ud af karrieren med bolden ingen anger omkring den sag.

Hvordan vil du gerne huskes?

- Det ved jeg ikke. Sådan er den her verden, der kommer jo snart den næste spiller. Det er hurtigt ind og ud. Det er sort og hvidt. Det har jeg det fint med, siger Christian Keller til Ekstra Bladet.

- Hvordan tror du så, at du bliver husket?

- Jeg tror at jeg bliver husket for det, der skete i Randers. Det vil jeg blive husket for resten af mit liv... hvis folk ellers kan huske hvem jeg er, kommer det tørt.

- Det kan jeg ikke gøre så meget ved, Bogen er lukket i den historie, men folk husker den stadig, siger han.

- Jeg ville gerne være blevet i Randers FC og gjort det til min sidste klub i karrieren, men sådan skulle det ikke være, siger han.

- Jeg havde ikke håbet på, at den sag udviklede sig, som den gjorde. Men jeg ved ikke, om jeg kunne have gjort det meget anderledes.

- Kunne du ikke have undladt at holde fast i din kontrakt i Randers FC?

- Det er jo ikke kun mig. Der er mange parter i den her sag og mange fortællinger. Hvis en del havde ændret sig, så havde det jo indvirket på alt andet. Det er jo ikke kun mig i den her fortælling, siger han.

- Sket er sket. Jeg vil stå ved det, der er sket, hele mit liv. Og i sidste ende er jeg bare endnu en fodboldspiller, konstaterer Christian Keller.

Christian Keller mødte ikke meget sympati i Randers FC-truppen efter han sidste år fandt sammen med Jonas Borrings fraseparerede kon, Kira. Foto: Anita Graversen
Christian Keller mødte ikke meget sympati i Randers FC-truppen efter han sidste år fandt sammen med Jonas Borrings fraseparerede kon, Kira. Foto: Anita Graversen
 

Han blev som ung spiller uddannet som lagerekspedient ved Mercedes-foirhandleren Ejner Hessel: 'Den uddannelse er nok ikke meget værd i dag.'

Christian Keller overvejer nu, hvad fremtiden skal bringe. Og det indgår i tankerne at blive inden for fodbold.

- Men jeg aner det helt ærligt ikke, hvad jeg vil. Det skal jeg til at tænke over. Det er længe siden, at jeg har lavet andet end at spille fodbold.

- Det her skulle stoppe på et tidspunkt, og nu gør jeg det inden jeg ikke kan træne mere eller en alvorlig skade sætter en stopper for det hele. Jeg kunne godt fortsætte. Fysisk set er jeg i fin forfatning, siger Christian Keller.

Foto: Anita Graversen og Claus Bonnerup Sport og Spil Bag om kærligheds-dramaet: Sådan ramlede Borrings tilværelse

Der er kun plads til den ene i Randers, og Christian Keller lader sig ikke drive væk. (Foto: Randers FC - 18. mar. 2016 - kl. 15:02 Keller om 'kone-gate': Jeg spiller kun for Randers

Foto: Anita Graversen Sport og Spil Far blev myrdet: Kellers dramatiske fortid

Se også: 'Lad os få en afslutning på Keller-sagen'

43 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere