Annonce:
Annonce:

Mølby revser egen spiller efter denne dumhed

Viborg-træner Johnny Mølby skal tale alvorsord med George Fochive, der ragede et unødvendigt rødt kort til sig

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Viborg-træner Johnny Mølby lagde ikke skjul på, at han var rigtig godt træt af sin midtbanespiller George Fochive, fordi denne ragede det helt unødvendige røde kort til sig kun to minutter efter pausen.

- Vi havde lige siddet og talt om, at nu var det vigtigt ikke gå ud af dumme sig i 2. halvleg. Vi skulle fortsætte med at være koncentrerede. Holde fast i det, vi havde gang i. Og så laver han den dumhed efter kun to minutter, fordi han lader sig frustrere. Det må bare ikke ske, fastslog Viborg-træneren med fast stemme.

George Fochive dummede sig på samme måde i en kamp mod FCK i sidste sæson. Så der er noget, der skal tages fat i, erkendte Mølby.

- Selvfølgelig skal jeg snakke med ham. Vi skal den slags ting til livs. Og det er muligt, at han skal lære det på den hårde måde. Forstået sådan, at nu er der andre, der får chancen på hans plads. Og de kan jo gøre vejen tilbage til holdet sværere for ham, sagde Viborg-træneren, der kan gøre status efter en halvsæson, der ikke helt har levet op til forventningerne.

- Defensivt har vi stået rigtig stærkt. Men vi har åbenbare mangler offensivt, og det hænger i høj grad sammen med, at vi har profiler som Oliver Thychosen, Jeppe Curth og Osama Akharraz ude med skader, konstaterede han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: