Officielt: Viborg sælger Lukas Lerager

Viborg FF har solgt midtbaneprofilen Lukas Lerager til Zulte Waregem i Belgien

(Foto: Finn Frandsen)
(Foto: Finn Frandsen)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

Viborg FF vinker farvel til en af klubbens helt store profiler. Klubben bekræfter onsdag aften, at man har solgt midtbanespilleren Lukas Lerager til belgiske Zulte Waregem. Lerager kom til Viborg fra AB i 2013 og har stille og roligt udviklet sig til en af de bærende spillere.

Nu skifter han altså til Zulte Waregem, hvor han blandt andre bliver holdkammerat med landsmanden Henrik Dalsgaard.

- Der har længe været interesse for Lukas, og vi havde håbet at beholde ham i klubben i mange år fremover, men samtidig glæder vi os over, at vi igen er blevet en klub, der tiltrækker opmærksomhed fra større klubber i udlandet. Lukas har været igennem en enorm udvikling siden han kom hertil som 20-årig fra AB, og har i denne sæson været en vigtig profil for os. Vi mister en dygtig spiller og en fantastisk person. Han har alle dage været topprofessionel og været en fantastisk ambassadør for Viborg FF, og vi giver ham de varmeste anbefalinger og lykønskninger med på vejen til sit nye eventyr i Belgien, siger Viborg-direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv glæder sig til de udfordringer, der venter ham i belgisk fodbold.

- Det er enhver fodboldspillers drøm at få lov at spille i udlandet, og jeg er meget taknemmelig over, at Viborg har givet mig muligheden. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og det er hårdt at sige farvel til en klub og nogle mennesker, der betyder meget for mig. Jeg har haft så mange gode oplevelser i VFF, og det var den klub, der troede på mig, da jeg skiftede fra AB som ung spiller. Jeg vil selvfølgelig følge Viborg tæt i fremtiden, og jeg ønsker alle i og omkring klubben held og lykke, siger Lukas Lerager.

Lukas Lerager ventes at indbringe Viborg FF i omegnen af tre millioner kroner. Han har underskrevet en tre-årig kontrakt med option på yderligere et år.

Viborg-profil tæt på salg

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+