Annonce:
Annonce:

Portugisisk bomber på vej til Viborg

Paulinho hedder spilleren, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger er på vej til Viborg for at færdiggøre en aftale med Jacob Friis og co.

Ekstra Bladet har taget en snak med Viborg FF's administrerende direktør, Morten Jensen, om hans forventninger til lukningen af vinterhalvårets transfervindue

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

Selvom Viborgs topscorer Jay-Roy Grot endnu ikke har fået fremtiden helt på plads uden for Danmarks grænser, tyder det på, at den danske klub allerede har fundet erstatningen for hollænderen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er den 23-årige portugisiske angriber Paulinho, der har lavet 9 mål i 12 kampe for Estrela da Amadora i den næstbedste portugisiske række, på vej i et fly mod Danmark for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og underskrive en ny kontrakt med Viborg.

Som Ekstra Bladet forstår det, lægger sportsdirektør Morten Jensen i underkanten af én million euro for Paulinho, når man tæller bonusser med, hvilket svarer til lidt mere end syv millioner kroner.

Annonce:

Det var det portugisiske medie Record, der allerede tidligere på tirsdagen kunne fortælle om købet, hvor de også slog fast, at salgsbeløbet slår klubbens tidligere rekordsalg af Wescley, som man solgte for knap syv millioner kroner tilbage i 2006/2007-sæsonen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Estrela da Amadora også sikret sig en videresalgsklausul på 35 procent, hvis Viborg sælger ham videre i fremtiden.

Artiklen fortsætter under videoen..

Ekstra Bladet har taget en snak med Viborg FF's administrerende direktør, Morten Jensen, om hans forventninger til dagens transfer deadline

Ekstra Bladets udsendte var tirsdag forbi Viborg Stadion Center, og her ønskede Morten Jensen ikke at bekræfte noget, men han medgav, at matchet ikke var så ringe endda.

- Han passer mere på profilen. Vi vil gerne have en angriber, som er god i opspillet. Vi vil gerne have en angriber med stort potentiale, og der passer han bedre på profilen end nogle af de andre navne, der har været nævnt i medierne, fortalte sportsdirektøren til Ekstra Bladet.

- Så tampen brænder?

Annonce:

- Jeg vil sige det sådan, at det er et spændende marked, han kommer fra. Vi har før haft succes med at handle i den næstbedste portugisiske række. Så..... You'll never know (man ved aldrig, red.).

Det ligger i kortene, at Jay-Roy Grot bliver solgt til japansk fodbold, men som Morten Jensen også forklarede til Ekstra Bladet, så mangler der stadig de sidste detaljer i den handel.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

FC Københavns nye spiller, Jordan Larsson, kan hentes billigt til sommer, hvis de rigtige betingelser opfyldes. Hør mere i Ekstra Bladets nye transfer-podcast 'Varme drenge' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: