Profil forlænger med Viborg: Jeg havde andre muligheder

Kantspiller Jonas Kamper har sat sin signatur på en toårig forlængelse med Viborg FF. Der var andre muligheder, men Viborg gik benhårdt efter en forlængelse.

Viborg FF kan glæde sig over, at Kamper bliver i klubben til 2018. (Foto: Polfoto)
Viborg FF kan glæde sig over, at Kamper bliver i klubben til 2018. (Foto: Polfoto)

32-årige Jonas Kamper fylder om lidt mere end en måned 33 år, men det afholder ham ikke fra at spille på et godt og stabilt højt niveau. Det gode spil præmieres nu også af Viborg FF, der i dag - hvor klubben fejrer sin 120 års fødselsdag - kan fortælle, at Kamper har sat sin signatur på en ny toårig aftale med klubben.

I sommeren 2015 skrev han under på en etårig aftale med Viborg, hvor Kamper skulle overbevise ledelsen og træneren om sit værd - og nu har Viborg valgt at belønne Kamper, der har klaret testen. Noget, hovedpersonen selvsagt glæder sig over.

- Jeg er yderst tilfreds med aftalen, siger Jonas Kamper til tipsbladet.dk oven på forlængelsen, der blev sat signatur på torsdag.

- Viborg ville gerne have mig fra starten af de her forhandlinger, og jeg har gerne villet fortsætte samarbejdet. De spørgsmålstegn, jeg havde i sommer, er blevet besvaret, og der er blevet bygget på i Viborg. Der var nogle usikkerhedsmomenter i forhold til at være oprykkerhold - et urutineret oprykkerhold. Men vi har vist, at vi er et hold i udvikling, og jeg er utrolig glad for, at Viborg har betroet mig med en toårig kontrakt, siger Jonas Kamper.

Ingen Superligabold til Wichmann (Arkivfoto: AP) Viborg Viborg straffer spiller efter tumult på bytur

Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil Superliga-start: Sådan står Viborg

Kamper havde ellers flere tilbud at vælge imellem - både i Danmark og i udlandet - men til syvende og sidst var det Viborg, der fik den erfarne spiller på en ny kontrakt.

- Nogle gange er du heldig, når du har kontraktudløb, andre gange er du uheldig. Jeg havde nogle muligheder, hvis jeg havde brug for forandring, men det følte jeg ikke, at jeg havde nu. Jeg er glad og tilfreds her. Det springende punkt for mig var, at jeg gerne ville have en længerevarende aftale. Jeg er glad for, at Morten og Johnny (Jensen og Mølby, red.) var enige, siger Jonas Kamper.

Som en af de rutinerede spillere skal Jonas Kamper de næste par år være med til at tage endnu mere ansvar på Viborg-holdet, der har sikret sig en sæson mere i Superligaen, og nu kan klubben jagte en top otte-placering.

- Som klub og som hold skal vi blive ved med at udvikle os. Aktuelt er vi tilfredse med den nuværende placering og form. Vi er stadig et oprykkerhold - og et urutineret hold - så der kan komme udsving, og der skal jeg være en af dem, der går allerforrest. Jeg er rigtig glad for at være en del af det her, og jeg har en god mavefornemmelse omkring fremtiden, siger Kamper.

Jonas Kamper har tidligere spillet for Brøndby IF, Arminia Bielefeld og Randers FC. Han har i denne sæson spillet 21 gange i Superligaen, hvor det er blevet til tre scoringer og fem assists.

0 kommentarer
Vis kommentarer