Skadet i ni måneder: Osama Akharraz tilbage på træningsbanen

Kantspiller Osama Akharraz er tilbage i træning for Viborg FF

Den tidligere Brøndby-spiller er tilbage på træningsbanen. Foto: Ernst van Norde
Den tidligere Brøndby-spiller er tilbage på træningsbanen. Foto: Ernst van Norde

Den 26-årige Viborg-spiller Osama Akharraz blev i april ramt af en alvorlig korsbåndsskade i april, men nu er der endelig godt nyt til kantspilleren og Viborg FF, for torsdag var den tidligere AGF- og Brøndby-spiller tilbage på træningsbanen for Viborg.

Osama Akharraz har været savnet for Viborg i denne sæson. Klubben har døjet med flere skader på kantpostionerne, hvor også en velspillende Oliver Thychosen i efteråret blev ramt af en korsbåndsskade.

Men nu kan Johnny Mølby altså glæde sig over igen af at have den driblestærke og målfarlige Akharraz tilbage i let træning med holdkammeraterne, skriver Viborg FF på sin hjemmeside.

- Det er rigtig dejligt at se Osama på banen igen. Vi er stadig forsigtige med ham, og hans træning skal doseres rigtigt her i starten. Det er ikke alle øvelser, han er med til endnu, og jeg forventer heller ikke, at han kan spille træningskampe i næste uge, men generelt ser det meget positivt ud, siger Viborg-træner Johnny Mølby.

Viborg hentede Osama Akharraz i efteråret 2015, og han forlængede efter bare få måneder i klubben, så han er på en aftale, der løber frem til udgangen af 2017.

Se også: Flere muligheder for Hjulsager: Næste skridt er udlandet

Ajax har endnu ikke forlænget med Schöne, og det åbner op for et eventuelt klubskifte. Foto: AP Intl. fodbold - 19. jan. 2017 - kl. 10:57 Lasse Schöne åbner for et skifte væk fra Ajax

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere