Superliga-legende forlader Viborg

Assistenttræner Søren Frederiksen forlader Viborg FF, når klubben på søndag spiller sidste Superliga-kamp i sæsonen

Søren Frederiksen, assistenttræner, forlader Viborg efter sidste kamp i sæsonen hjemme mod Hobro på søndag. (Foto: Anders Brohus)
Søren Frederiksen, assistenttræner, forlader Viborg efter sidste kamp i sæsonen hjemme mod Hobro på søndag. (Foto: Anders Brohus)

Den tidligere Superliga-bomber og nuværende Viborg-assistent Søren Frederiksen er færdig i Viborg FF, når sæsonen slutter søndag.

Det skriver Viborgs hjemmeside.

Det er Frederiksen selv, der har valgt at søge nye græsgange, når sæsonen er slut. Viborg havde ellers tilbudt Frederiksen en forlængelse, men den har han takket nej til.

-Det har været en meget svær beslutning for mig, men jeg føler, at tidspunktet er det rigtige nu. Jeg har været træner i klubben i over otte år, og jeg har haft en fantastisk tid her, men min mavefornemmelse siger mig, at det nu er tid til at prøve noget nyt, siger Søren Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Brøndby Kæmpe Brøndby-nedtur: Rødt kort og top-3 i tynd tråd

Målræven, der er alletiders mest scorende spiller i Superligaens historie med 139 kasser, spillede i Viborg af tre omgange, og han har siden 2008 været assistent i klubben.

- Søren Frederiksen er en kæmpe personlighed i Viborg FF, og vi kommer til at savne ham både personligt og professionelt. Han er en af de største koryfæer i VFF-historien, og vil altid have en speciel plads i klubben. Døren vil altid være åben for ham her, og vi ønsker ham al muligt held og lykke med fremtiden, siger direktør Morten Jensen.

Hvad Frederiksen skal nu, melder historien ikke noget om.

FC Nordsjælland jubler efter den scoring af Joshua John, som sikrede dem tre point mod Viborg (Foto: Lars Krabbe) FC Nordsjælland Endelig! FC Nordsjælland fik en sejr

TV: Se målet som sikrede Viborg en sjælden sejr i Brøndby

 

1 kommentar
Vis kommentarer