TV: Taget på sengen: Se sæsonens hurtigste scoring

Kampuret havde kun lige rundet et minut, da Mick van Buren bragte Esbjerg foran mod Viborg

(Foto: Screendump/TV3 Sport)
(Foto: Screendump/TV3 Sport)

Viborg-træner Johnny Mølby kunne allerede se sit taktiske oplæg falde til jorden efter godt et minuts spil.

For mere tid skulle gæsterne fra Esbjerg ikke bruge, før de var i front mod oprykkerne, der på den led fik den værst tænkelige åbning på fredagens første Superliga-dyst.

Et par hurtige kombinationer resulterede til sidst i, at Mick van Buren var i fri position til afslutning, og hollænderen kvitterede sikkert ved at sende bolden i nettet.

Se også: TV: Her bliver tidligere Superliga-topscorer genfødt

Værterne fik dog rystet chokket af sig, og som første halvleg skred frem, blev det tydeligt, at point bestemt ikke var udelukket, omend forudsætningerne  for gevinst havde fået et tidligt knæk.

Belønningen for det hårde pres kom allerede få minutter efter opgørets første scoring, hvor Jeppe Curth satte panden på en perfekt aflevering - og så var udligningen en realitet.

Se også: Så skete det: Brøndby sælger målmanden

I anden halvleg fordoblede den tidligere AaB-angriber så sin egen total for dagen og bragte således Viborg i front med 2-1.

Mere blev der ikke scoret, og derfor tog Viborg sin første Superliga-sejr i sæsonen, mens Esbjerg omvendt endnu har sin første triumf til gode på denne side af sommerpausen.

Se lyn-scoringen efter 75 sekunder i tv-klippet øverst i artiklen.

4 kommentarer
Vis kommentarer