Uheldig Viborg-målmand: Forstår ikke dommeren

Peter Friis var utilfreds

Foto: Christian Klindt Sølbeck
Foto: Christian Klindt Sølbeck

VIBORG (Ekstra Bladet): Viborgs målmand Peter Friis Jensen var bestemt ikke tilfreds med dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, da han havde nærstuderet TV-billederrne efter sidste dommerfløjt på Energi Viborg Arena, hvor 4304 tilskuere så hjemmeholdet tabe 3-2.

Årsagen var, at dommeren godkendte den scoring, som betød udligning af Viborgs 1-0-føring i starten af 2. halvleg.

- Hvis han skal dømme mål, skal han være 100 procent sikker i sin sag. Og det kan han simpelt hen ikke være på baggrund af det bevismateriale, som jeg nu har set. Lige i nuet under kampen havde jeg ikke noget belæg for at protestere, fordi det var umuligt at skønne noget som helst, men det er noget helt andet nu, hvor jeg har set TV fra alle vinkler.

- Jeg kan i hvert fald umuligt skønne om bolden er inde eller ude, siger den ærgerlige Viborg-keeper.

Han havde disket op med en super-redning som optakt il scoringen, men holdkammeraten Kristoffer Pallesen fumlede nedfalds-bolden over mållinien, skønnede dommeren altså.

- Jeg er ret sikker på, at han dømmer målet på baggrund af en melding fra sin måldommer, men jeg mener heller ikke, at han har et udsyn, der kan gøre ham 100 procent sikker.

- For mig personligt er det selvfølgelig også ærgerligt, at det kommer efter en flot redning, men værre er, at vi som opfølgning går ned som hold, sagde Peter Friis Jensen.

Kasper Fisker og Randers FC gik til pause bagud 0-1, men vendte opgøret mod Viborg på hovedet i anden halvleg - og vandt til sidst 3-2. (Foto: Christian Klindt Sølbeck) Viborg Fire kasser på en halvleg: Randers sejrer i flot comeback

9 kommentarer
Vis kommentarer