Vanvittigt: Her sakser Viborg-keeper udligning ind

En dramatisk affære mellem Viborg og Vejle fik en spektakulær afslutning, da værternes målmand Peter Friis jensen udlignede til 3-3 i overtiden

Det var ikke kønt, men til gengæld uhyre vigtigt, da  Peter Fris Jensen sikrede Viborg det ene point mod Vejle. (Foto: Screendump/TV3 Sport)
Det var ikke kønt, men til gengæld uhyre vigtigt, da Peter Fris Jensen sikrede Viborg det ene point mod Vejle. (Foto: Screendump/TV3 Sport)

Hvor ofte har man ikke set det? Som et sidste sporadisk forsøg på at redde point hjem lunter det ene holds målmand med frem på hjørnespark under kampens afslutning.

Ofte skaber det tumult, tit giver det anledning til kaos - men noget konkret udbytte i form af scoring udløser det sjældent. Af og til giver det dog bonus, og når det sker på den måde, der var tilfældet torsdag aften i Viborg, er der ikke andet for end at lette på hatten.

Så det gør vi for Peter Friis Jensen, der takket være tvivlsom akrobatik sikrede 1. divisions tophold Viborg et enkelt point i hjemmekampen mod Vejle og dermed bragte sig selv og holdkammeraterne nærmere oprykning.

Se også: Afsløring: Han smadrede awaykortet

Med en form for saksespark mellem venner og fjender sørgede målmanden for udligning til 3-3 i overtiden, og på den led satte han et mindeværdigt punktum for et opgør, der selv uden den vilde afslutning vil blive husket længe.

For det var lige dele herligt og hæsblæsende, hvad der foregik på det grønne græs i Viborg som optakt til Store bededag. Der var ikke engang spillet et minut, da hjemmeholdets topscorer Sergés Déblé bragte værterne i front, men med to scoringer midtvejs i 1. halvleg vendte Vejles Christian Sivebæk og Henrik Bødker opgøret på hovedet.

1. division - 28. apr. 2015 - kl. 12:04 Sublimt saksespark! Scorer 1. divisionsspiller årets mål?

Glæden blev dog kort for gæsterne, der inden pause kunne se Sebastian Andersen udligne på et rent Ronaldo-frispark, der brækkede i luften og snød Vejle-målmand Wolanski.

Udeholdet kom dog tilbage på kurs mod sejr i anden halvleg, men til syvende og sidst endte det med et point til hver af de to hold takket være Peter Friis Jensens genialitet i den ende af banen, hvor han sjældent befinder sig.

Se det vilde mål i tv-klippet øverst i artiklen eller ved at klikke nedenfor.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere