Viborg bekræfter kroatisk angriber

Viborg lejer angriberen Ante Rukavina i Dinamo Zagreb

Ante Rukavina har spillet kampe på internationalt topniveau. Nu skal han et år til Jylland og spille Superliga-bold. (Foto: Darko Bandic, AP)
Ante Rukavina har spillet kampe på internationalt topniveau. Nu skal han et år til Jylland og spille Superliga-bold. (Foto: Darko Bandic, AP)

Viborg henter den kroatiske angriber Ante Rukavina, der er lejet i storklubben Dinamo Zagreb for resten af indeværende sæson. De grønblusede har hele sommeren jagtet en tilføjelse til angrebet, og i 11. time er han altså kommet på plads.

- Rukavina er den type angriber, vi har ledt efter. Han er en fysisk stærk spiller, der fylder i feltet, og har vist, at han kan score mål. Dertil kommer han med rutine og erfaring fra nogle af de gode fodboldadresser i Europa, så det er glædeligt, at det endeligt er faldet på plads. Vi håber og tror på, at det bliver et godt år for ham og for os, siger Viborg-sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

29-årige Ante Rukavina har spillet over 100 kampe for Dinamo Zagreb, men i sidste sæson var han udlejet til NK Lokomotiva, hvor han fik masser af spilletid, men scorede småt med mål. Han har tidligere tørnet ud for Hajduk Split og Panathinaikos.

Angriberen er i øjeblikket hjemme i Kroatien, men rykker til Viborg en af de nærmeste dage.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer