Viborg-direktør: Derfor henter vi Keller

Viborg-direktør Morten Jensen mener, at Christian Kellers sportslige kvaliteter overstråler virakken om privatlivet

Morten Jensen er glad for at have profilen Christian Keller tilbage i Viborg. Foto: Viborg FF
Morten Jensen er glad for at have profilen Christian Keller tilbage i Viborg. Foto: Viborg FF

Viborg FF har vendt tingene meget grundigt, inden klubben mandag præsenterede 35-årige Christian Keller som ny mand i klubben.

Men når det er sagt, så var direktør Morten Jensen ikke i tvivl om, at beslutningen om at skrive en etårig kontrakt med Christian Keller kommer til at gavne Viborg FF i den kommende superliga-sæson.

- Jeg kender Christian rigtig godt, og jeg ved, han er en super person, men vigtigst af alt, så ved jeg, at han er en virkelig dygtig fodboldspiller. Han var hos os fra 2002-2005, og lige siden han forlod os, har han præsteret på et højt niveau. Senest har han været en markant profil for Randers, og vi er stolte over, at vi kan præsentere Christian i den grønne trøje igen, siger Morten Jensen.

Christian Keller er klar for Viborg. Foto: Viborg FF Superligaen Kone-Keller klar for ny klub

Christian Keller fik ophævet sin aftale med Randers FC, fordi han, ifølge kronjyderne, stod bagerst i køen til spilletid på midtbanen. Men kone-sagen har med al sandsynlighed også spillet en rolle i midtbanespillerens afgang fra Randers FC.

Morten Jensen er dog ikke bekymret for, at Christian Kellers ankomst vil skabe ballade i Viborgs omklædningsrum.

- Det har været en sag med stor mediebevågenhed, og det har også spillet en rolle i vores indgang til sagen. Men vi har vendt tingene internt, også med repræsentanter fra spillertruppen, og Christians sportslige kvaliteter opvejer den virak, der har været i hans privatliv i fortiden. Vi har ligeledes vendt sagen med vores sponsorer, som enstemmigt har meldt ud, at det kunne være spændende at få Keller tilbage, siger Morten Jensen.

Foto: Viborgs hjemmeside - vff.dk Viborg Går shop-amok: Henter tre spillere på én dag

Christian Keller afviser, at hans forhold til Jonas Borrings ekskone har noget bruddet med Randers at gøre. Hør hans forklaring herunder. (Foto: Claus Bonnerup) Randers FC Nu taler Keller om bruddet med Randers

Christian Keller og Randers har valgt at afbryde samarbejdet efter et turbulent forår i Superligaen, hvor Keller ikke fik meget spilletid, da han blev sat uden for spillertruppen grundet, fordi han havde indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings ekskone. Randers FC Officielt: Keller og Randers afbryder samarbejdet

18 kommentarer
Vis kommentarer