Viborg FF henter ny målmand

Superliga-klub Viborg FF forstærker sig med finsk mesterkeeper

Viborg har hentet den 24-årige finne Walter Viitala. Foto: All Over Press
Viborg har hentet den 24-årige finne Walter Viitala. Foto: All Over Press

Viborg FF har varslet, at klubben går et aktivt transfervindue i møde, og allerede nu er Superligaens bundprop klar med første vinter-handel.

Det drejer sig om den finske målmand Walter Viitala, der skifter til Viborg fra de finske mestre IFK Mariehamn. Han skifter på en fri transfer til Superliga-klubben og har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2019.

- Jeg er rigtig glad og stolt, og glæder mig til at tage det næste skridt i min karriere. Jeg undersøgte en del om klubben og byen, inden jeg skrev under, og efter mit besøg i Viborg er jeg kun blevet bekræftet i en masse gode ting.

- Det bliver spændende at komme til den danske Alka Superliga, som er rigtig stærk, og jeg vil gøre, hvad jeg kan hver eneste dag for at hjælpe holdet. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater, siger Viborgs nye målmand til klubbens hjemmeside.

Direktør Morten Jensen hilser 24-årige Walter Viitala velkommen.

- Ligesom på alle andre positioner, så ønsker vi også en skærpet konkurrencesituation på målmandsposten. Vi har fulgt Walter Viitala i et stykke tid, hvor han har gjort det rigtig godt i den finske liga og var stærkt medvirkende til at vinde mesterskabet i sidste sæson. Nu ser vi frem til at byde ham velkommen her i klubben, hvor han skal tage kampen op om pladsen i målet, siger han.

Walter Viitala noterede sig for 18 clean sheets i 33 kampe for IFK Mariehamn i den forgangne sæson, og han har desuden været inde omkring det finske landshold. Han har første arbejdsdag i Viborg 4. januar.

Se også: Brøndby-melding til aktionærerne: Sælg ikke til Jan Bech

Se også: Droppet AaB’er i Twitter-affære efter fyring: Her er forklaringen

Foto: All Over Press Sport og Spil Genoplev hele dramaet: Da Swansea fik nok af Laudrup - og hans agent

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen