Viborg køber Park i Hobro

Viborg FF går på rov i Hobro IK, hvor man henter den sydkoreanske profil Jung-Bin Park

Jung-Bin Park fortsætter karrieren i Viborg. Foto: Jens Dresling
Jung-Bin Park fortsætter karrieren i Viborg. Foto: Jens Dresling

Viborg FF styrker Superliga-truppen med en markant profil fra Hobro IK. De grønblusede meddeler således, at man har købt Jung-Bin Park hos nedrykkerne fra Hobro IK. Sydkoreaneren kom til Hobro for et år siden, og han har i glimt vist, at han besidder et rigtig stort potentiale.

Det potentiale skal have nu forsøge at forløse i Viborg FF, hvor han har skrevet en tre-årig kontrakt.

- Vi så i sidste sæson, at Park er en rigtig dygtig spiller, som har nogle store individuelle kvaliteter, og vi håber på at være med til at udvikle ham endnu mere hos os. Han er boldfast, hurtig og gennembrudsstærk, og samtidig meget fleksibel i sit spil, og vi er sikre på, at han passer godt ind hos os, siger cheftræner Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

Morten Jensen er glad for at have profilen Christian Keller tilbage i Viborg. Foto: Viborg FF Viborg Viborg-direktør: Derfor henter vi Keller

Hovedpersonen selv glæder sig til at tørne ud for Viborg FF.

- Jeg er meget glad for at være Viborg-spiller nu. Det er en god klub med en stærk trup, et godt stadion og gode fans, og jeg ser meget frem til at fortsætte min karriere her. Jeg vil gøre mit bedste for klubben, og fortsætte med at udvikle mig som fodboldspiller, og jeg er sikker på, at Viborg er et perfekt skridt for mig, lyder det fra Jung-Bin Park.

Jung-Bin Park scorede to mål for Hobro IK i den forgangne sæson - to aldeles fremragende mål vel at mærke.

Christian Keller er klar for Viborg. Foto: Viborg FF Superligaen Kone-Keller klar for ny klub

Foto: Viborgs hjemmeside - vff.dk Viborg Går shop-amok: Henter tre spillere på én dag

1 kommentar
Vis kommentarer