Viborg straffer spiller efter tumult på bytur

Det får sportslige konsekvenser, at Viborgs Mathias Wichmann har ageret uprofessionelt på en bytur i Aalborg

Wichmann i tumult foran McDonalds
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

Viborg-spilleren Mathias Wichmann har været indblandet i tumult i forbindelse med en bytur i Aalborg, og det koster nu en kortvarig plads i skammekrogen.

Den sportslige ledelse i Viborg har besluttet, at Wichmann ikke skal spille den kommende kamp i Superligaen på udebane mod Esbjerg.

Den 24-årige midtbanespiller har forklaret sig og informeret Viborg-ledelsen og cheftræner Johnny Mølby omkring episoden, som nu betyder en plads ude af truppen mod Esbjerg.

- Denne optræden er i strid med klubbens værdier og kodeks for, hvordan man er offentlig rollemodel, og for hvorledes man forbereder sig som seriøs og professionel fodboldspiller i Viborg FF.

- Konsekvensen heraf bliver, at Mathias Wichmann ikke er med i truppen i næste runde i Alka Superligaen mod Esbjerg, skriver Viborg på sin hjemmeside.

Superliga-spiller i tumult i Aalborg

Ekstra Bladet skrev om episoden, at Wichmann søndag morgen ved syvtiden var involveret i vild tumult foran McDonalds i Østerågade i Aalborg.

På en videooptagelse, der blev optaget af en forbipasserende, skulle Wichmann iført røde sko være set skubbe en ung mand omkuld.

- Jeg kan ikke rigtig huske det. Der var bare lidt tumult, tror jeg, lød det fra Wichmann til avisen i den forbindelse.

Wichmann har spillet 16 kampe i Superligaen i denne sæson - de fleste af kampene som indskifter. Den tidligere AaB-spiller har kontrakt med Viborg frem til sommeren 2017.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+