Annonce:
Annonce:

Viborg-træner: Større sensationer er set

Viborg fortsatte forårsopblomstringen og knockoutede Horsens, men Johnny Mølby nægter at negligere returkampen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Viborg FF

VIBORG (Ekstra Bladet): 'Et ønskeresultat'.

Så kort kunne slutfacit opsummeres, da Johnny Mølby blev bedt om at sætte ord på udklasseringen af AC Horsens i den første indbyrdes nedrykningsduel.

Men selv om viborgenserne ikke kunne have ønsket sig et meget bedre resultat end 3-0 mod et tandløst Horsens-hold, der ikke ligner et mandskab, der kan bide fra sig tre gange i returopgøret, om så det gjaldt livet. Og det gør det jo i fodboldmæssigt forstand. 

Men alligevel ville Viborgs cheftræner ikke køre bussen i garagen og begynde at fokusere på næste opgave i nedrykningsslutspillet, inden formaliteterne mod Horsens er overstået på tirsdag.

Annonce:

- Jeg vil ikke stå her og lyve. Vi har da et fantastisk resultat med os til Horsens, men større sensationer er set, end at en 3-0 føring bliver hentet i Superligaen. Derfor vil vi gribe kampen i Horsens an, som var det den første. Den behagelige forskel er, at hvis vi scorer en gang, skal de lave fem, lød det fra Johnny Mølby, der sendte en grimasse, der gav udtryk for, at ikke engang han kunne se det scenario for sig.

Viborg-chefen har da også god grund til optimisme. Ikke bare på den korte bane - for opgaven mod Horsens skal nok blive løst. Særligt med tanke på Horsens skal forsøge at kontrollere kampen, satse offensivt og samtidig undgå at løbe direkte ind i Viborgs kontrakniv.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Men også den forestående duel mod vinderen af kampen mellem AGF og Esbjerg står Johnny Mølby og de genopstandne Viborg-krigere godt rustet til.

Viborg er det mandskab, der har skaffet sig femteflest point i Superligaen i 2017, og samtidig har man fået Osama Akharraz tilbage og gang i det finurlige angrebsspil, som jyderne lagde ud med i 2016, men som gik i stå, da Oliver Thychosen og Akharraz gik i stykker.

Annonce:

- Jeg vil ikke spille med på præmissen om, vi allerede skal se frem mod AGF/Esbjerg-kampen, men vi kan godt blive enige om, kurven fortsætter op ad for os. Hvis vi kan slutte sæsonen af med at redde os uden at skulle ud i de her afgørende knald-eller-fald-kampe, er jeg en glad træner, sagde Johnny Mølby og afsluttede med ros over hele linjen:

- Jeg kunne se på statistikken, at Horsens havde 49 indlæg. Jeg var kun nervøs én gang, for Reese og Moberg vandt 48 dueller på indlæggene. Det er ikke kun Deblé, Alexander Jakobsen og Akharraz, der blomstrer lige nu. Rent defensivt er jeg meget fortrøstningsfuld til de kommende opgaver.

Viborg sender håbløse Horsens mod nedrykningsdrama

Hjulmand overøser FCN-skurk med roser

AGF-træner: Vi er omgivet af angst og frygt

Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: