Zanka i shitstorm: Flår bindet af Kahlenberg

Mathias 'Zanka' Jørgensen og Thomas Kahlenberg endte i et klammeri, efter FCK'eren af uforklarlige årsager flåede bindet af Brøndby-anføreren. Nu får 'Zanka' svinere på Twitter

Hvis Mathias 'Zanka' Jørgensen var hadet på Vestegnen i Brøndby inden søndagens derby i Parken, så er han sikkert på de blågule fans' 'Eftersøgt'-liste nu.

Midt i 1. halvleg af søndagens Superliga-opgør mellem de københavnske giganter fik 'Zanka' et mindre flip og flåede anførerbindet af Brøndbys Thomas Kahlenberg i en duel. En helt umotiveret handling.

Den ellers vanligt rolige Brøndby-anfører hidsede sig herefter op og kvitterede med en dummeflad til 'Zanka'. Mærkeligt nok fik ingen af de to hidsigpropper gult for deres usmarte opførsel. Særligt 'Zanka' var heldig med at slippe.

TV: Se bataljen i klippet øverst i artiklen

Efter episoden med Kahlenberg er FCK-forsvareren kommet i en solid shitstorm på Twitter. Her reagerer flere - og ikke kun Brøndby-fans - med verbale flade til 'Zanka':

 

FC Københavns kontroversielle forsvarsspiller Mathias 'Zanka' Jørgensen har de seneste uger været en mildt sagt upopulær mand på Vestegnen. Og det har han været, fordi han efter det første opgør i pokalsemifinalen mellem FC København og Brøndby i Parken for 10 dage siden klappede af Brøndbys fans og senere sagde til en journalist, at han 'ikke giver en fuck for Brøndbys fans'.

Mathias 'Zanka' Jørgensen (th.) har ikke tænkt at lave om på sig selv, selv om andre kan have det svært med FCK'erens opførsel (Foto: Lars Poulsen) FC København Zanka giver eks-landsholdsspiller igen: Er ingen gæv, smilende jyde

Sport og Spil Alle hader Zanka - men han er ligeglad

Var du i Parken søndag og se fodbold? Eller var en ven eller et familiemedlem? 29.178 så FC København baske rivalerne fra Brøndby med 2-0. Du får nu helt unikt muligheden for at se, om du kan finde dig selv eller en du kender med EKSTRAs helt nye spot dig selv feature:

Plus Spot dig selv: Var du i Parken til derbyet?

353 kommentarer
Vis kommentarer