Zohore retur til Superligaen: Derfor valgte jeg OB

OB har skrevet kontrakt med Kenneth Zohore for resten af sæsonen - der selv håber på at komme til U21-EM med mere spilletid i den fynske klub

Følg Superligaen

OB har skrevet kontrakt med Kenneth Zohore for resten af sæsonen.

OB hentede mandag tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard på en lejekontrakt og tirsdag fortsætter den fynske klub med at opjustere angrebet. OB har nemlig skrevet kontrakt med Kenneth Zohore, der mandag aften blev løst fra sin kontrakt i italienske Fiorentina.

Zohore og Fiorentina river kontrakten over

Kenneth Zohore glæder sig til igen at få dansk græs under støvlerne og håber at kunne få fast spilletid i Superligaen - som i sidste ende med en EM-billet.

- Jeg er glad for at kunne starte forfra efter en kontrakt i Italien, hvor jeg følte mig lidt låst. Jeg glæder mig til at komme til en klub, som jeg tror passer godt til min spillestil og mine styrker i forhold til hurtighed, fysisk styrke og gode dybdeløb.

Kenneth Zohore færdig i IFK Göteborg

- Vi har skrevet for et halvt år til at starte med, så vi kan se hinanden godt an, og for mit vedkommende bliver det godt at komme til en god klub, som jeg forhåbentlig kan hjælpe fremad i tabellen. Og så håber jeg selvfølgelig at spille mig til en plads ved sommerens U21 EM, som er et stort mål for mig, siger Kenneth Zohore.

Kenneth Zohore var tidligere i FC København og har efter skiftet til Italien været lejet ud til Brøndby og senest til IFK Göteborg.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.