Annonce:
Annonce:

Surt show: Andreas Bo fyrer cheftræner

Komikeren ville sparke Rishøj Boldklub i anden division – holdet rykkede i stedet ned i sjællandsserien

Surt show for Andreas Bo og klubben, der som slogan har: Klubben ved afkørsel 32. Nu må klubben ud på de mere ydmyge landeveje for at finde vejen til 2. division. Foto: /ritzau/Anthon Unger
Surt show for Andreas Bo og klubben, der som slogan har: Klubben ved afkørsel 32. Nu må klubben ud på de mere ydmyge landeveje for at finde vejen til 2. division. Foto: /ritzau/Anthon Unger
Annonce:
Følg Fodbold

Monrad og Rislund holdt i årevis en fest kørende, hvori Ølby Lyng spillede en fremtrædende rolle.

Nu er det komikeren Andreas Bo, der ejer et matrikelnummer i Køges nordlige forstad og spiller en af hovedrollerne i den lokale fodboldklub. Men forestillingen er knap så festlig…

Der er faktisk tale om surt show for alle sponsorpengene.

Da komikeren i efteråret med tusindlapper hængende løst i lommeulden gik ind i elitedelen af Rishøj Boldklub, var der ingen tvivl om ambitionerne: Oprykning til 2. division og minimum 2500 tilskuere rundt om hegnet hver anden weekend.

Virkeligheden blev en helt anden: Køge Nord FC, som elitedelen af klubben hedder, høvlede ud af danmarksserien og spiller næste sæson i den lidt mere ydmyge sjællandsserie.

Annonce:

Nå, der er sat tre år af til projektet, så alt håb er ikke ude for fodbold-ambitiøse Andreas Bo. Det er det til gengæld ikke, når det handler om cheftræner Jesper Pedersen, der netop har fået et los i rumpetten og ud af klubben. Leveret af elitechef Andreas Bo.

Klubben skriver på Facebook:

’Efter en skuffende sæson, som mundede ud i, at klubben desværre må en tur ned i Sjællands-serien, har klubben lavet ændringer i organisationen omkring holdet.
Således har man ophørt samarbejdet med cheftræner Jesper Pedersen.

Ny cheftræner bliver Morten Eskesen. Morten Eskesen er 49 år, og har mange år som elite-spiller, bla. Som anfører for Køges superligamandskab, og senere været træner i Kalundborg 2. division, Greve 2. division, samt ført Køge Boldklub fra serie 2 til Sjællandsserien, og kommer til Køge Nord FC fra en stilling som cheftræner i Karlslunde IF, hvormed han sikrede forbliven i Danmarksserien i den forløbne sæson.’

Annonce:

Assistenttræner Dennis Danry stopper som assistent med den glimrende begrundelse, at han er blevet far til et sæt tvillinger, og Morten Avnskjold fratræder som sportschef. Andreas Bo blandt andre skal i fremtiden tage sig af de opgaver, der falder af i den forbindelse.

Det kan han jo så passende gøre i pauserne, mens han turnerer med showet Fifti-fifti. Muligvis møntet på klubbens chancer for at vende nedturen og nå målet om at spille sig i anden division.

Enten lykkes det – eller også gør det ikke!

Andreas Bo: Mit begær er som influenza - det går over

Glad for Danmark: Bruninho åben for Superligaen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: