Surt show: Andreas Bo fyrer cheftræner

Komikeren ville sparke Rishøj Boldklub i anden division – holdet rykkede i stedet ned i sjællandsserien

Surt show for Andreas Bo og klubben, der som slogan har: Klubben ved afkørsel 32. Nu må klubben ud på de mere ydmyge landeveje for at finde vejen til 2. division. Foto: /ritzau/Anthon Unger
Surt show for Andreas Bo og klubben, der som slogan har: Klubben ved afkørsel 32. Nu må klubben ud på de mere ydmyge landeveje for at finde vejen til 2. division. Foto: /ritzau/Anthon Unger

Monrad og Rislund holdt i årevis en fest kørende, hvori Ølby Lyng spillede en fremtrædende rolle.

Nu er det komikeren Andreas Bo, der ejer et matrikelnummer i Køges nordlige forstad og spiller en af hovedrollerne i den lokale fodboldklub. Men forestillingen er knap så festlig…

Der er faktisk tale om surt show for alle sponsorpengene.

Da komikeren i efteråret med tusindlapper hængende løst i lommeulden gik ind i elitedelen af Rishøj Boldklub, var der ingen tvivl om ambitionerne: Oprykning til 2. division og minimum 2500 tilskuere rundt om hegnet hver anden weekend.

Virkeligheden blev en helt anden: Køge Nord FC, som elitedelen af klubben hedder, høvlede ud af danmarksserien og spiller næste sæson i den lidt mere ydmyge sjællandsserie.

Nå, der er sat tre år af til projektet, så alt håb er ikke ude for fodbold-ambitiøse Andreas Bo. Det er det til gengæld ikke, når det handler om cheftræner Jesper Pedersen, der netop har fået et los i rumpetten og ud af klubben. Leveret af elitechef Andreas Bo.

Klubben skriver på Facebook:

’Efter en skuffende sæson, som mundede ud i, at klubben desværre må en tur ned i Sjællands-serien, har klubben lavet ændringer i organisationen omkring holdet.
Således har man ophørt samarbejdet med cheftræner Jesper Pedersen.

Ny cheftræner bliver Morten Eskesen. Morten Eskesen er 49 år, og har mange år som elite-spiller, bla. Som anfører for Køges superligamandskab, og senere været træner i Kalundborg 2. division, Greve 2. division, samt ført Køge Boldklub fra serie 2 til Sjællandsserien, og kommer til Køge Nord FC fra en stilling som cheftræner i Karlslunde IF, hvormed han sikrede forbliven i Danmarksserien i den forløbne sæson.’

Assistenttræner Dennis Danry stopper som assistent med den glimrende begrundelse, at han er blevet far til et sæt tvillinger, og Morten Avnskjold fratræder som sportschef. Andreas Bo blandt andre skal i fremtiden tage sig af de opgaver, der falder af i den forbindelse.

Det kan han jo så passende gøre i pauserne, mens han turnerer med showet Fifti-fifti. Muligvis møntet på klubbens chancer for at vende nedturen og nå målet om at spille sig i anden division.

Enten lykkes det – eller også gør det ikke!

Andreas Bo: Mit begær er som influenza - det går over

Glad for Danmark: Bruninho åben for Superligaen

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.