Tidligere FCM-chef scorede dansk talents mor: Så blev han fyret

Jens Ørgaard var agent for U-21 landsholdsspilleren Joachim Andersen, men da han blev kærester med den unge mands mor, stoppede samarbejdet

Joachim Andersen i aktion. Foto: imago/Digitalsport/All Over Press
Joachim Andersen i aktion. Foto: imago/Digitalsport/All Over Press

I mange år stod Jens Ørgaard i spidsen for FC Midtjylland, hvor han som sportsdirektør var med til at etablere ulvene som en topklub i Danmark.

Siden da har han kastet sig over agentbranchen, hvor han samarbejder med Ivan Marko Benes. Sidstnævnte var agent for Twente og U-21 landsholdsspilleren Joachim Andersen, men det samarbejde stoppede, da Jens Ørgaard forelskede sig i og flyttede sammen med Andersens fraskilte mor.

Jens Ørgaard må ud og finde en ny klient. Foto: /ritzau/Claus Bonnerup
Jens Ørgaard må ud og finde en ny klient. Foto: /ritzau/Claus Bonnerup

- Det var lidt underligt i begyndelsen, vil jeg sige. Det kunne jeg ikke helt abstrahere fra. Jeg synes ikke, man skal blande private anliggender og penge, så lige med det samme, da jeg fik det af vide, blev min far og jeg enige om, at jeg skulle have en ny agent, siger Joachim Andersen til BT.

Før Superliga-start: Her er Brøndbys planer

Vil undgå en konflikt
Joachim Andersen fortæller, at det altid er faren, Jacob Andersen, han har snakket med, når det handler om fodboldkarrieren. Men det var altså ikke på grund af faderlig jalousi, at Joachim Andersen valgte at skifte agent.

- Det har ingen betydning for ham (faren, red.), men for mig var det underligt. Det var ikke på grund af Jens, at de blev skilt for mange år siden, men man kunne måske godt lige have overvejet situationen. Jeg kunne ikke forstå det i begyndelsen, men i dag er mit forhold til ham (Jens Ørgaard, red.) fint, og vi snakker stadig fodbold og sådan nogle ting.

Her er Superliga-historiens dyre bænkevarmere

Han understreger, at han har været fint tilfreds med det arbejde, som Jens Ørgaard og Ivan Marko Benes har udført, og at det også sagtens kunne have fungeret lige nu, men hvis det en dag skulle ske, at det gik skævt mellem Jens Ørgaard og Andersens mor, så kunne der opstå en konflikt, forklarer den unge spiller.

Som en god dreng slår han dog også fast, at han er glad for, at hans mor nu ti år efter skilsmissen har fundet en, som hun har lyst til at være sammen med.
Superligaens dyreste? Nu er han på vej mod ny klub

Det er fuldstændig hat og briller

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.