Tidligere landsholdsreserve skifter til 2. division

FC Helsingør har skrevet kontrakt med den danske veteranmålmand Kevin Stuhr-Ellegaard

Kevin Stuhr-Ellegaard nåede aldrig en A-landskamp for Danmark, men var flere gange med på bænken. Foto: Thomas Wilmann.
Kevin Stuhr-Ellegaard nåede aldrig en A-landskamp for Danmark, men var flere gange med på bænken. Foto: Thomas Wilmann.

FC Helsingør kan stable et ganske markant 2. divisionshold på benene, og den tidligere Superliga-klub er i hvert fald ikke blevet mindre frygtindgydende for konkurrenterne efter den seneste tilgang.

Fredag har FC Helsingør præsenteret den danske veteranmålmand Kevin Stuhr-Ellegaard som ny mand i folden. Den tidligere landsholdsreserve rykker på en fri transfer til domkirkebyen efter en årrække i svensk fodbold for Elfsborg.

- Jeg er enormt glad for at få muligheden for at komme til FC Helsingør og være med i det projekt, som er ved at blive bygget op her. Jeg får muligheden for at arbejde med udvikling af unge mennesker med passion for fodbold, men jeg er først og fremmest fuldt fokuseret på at være målmand for klubben. Jeg har efterhånden noget erfaring, men jeg har masser af lyst til fodbold i mig stadigvæk, siger 36-årige Kevin Stuhr-Ellegaard.

Målmanden har tidligere tørnet ud for klubber som Manchester City, Hertha Berlin og Heerenveen, mens hans seneste danske arbejdsgiver var Randers FC. Nu rykker han altså til FC Helsingør, der er suveræn tophold i 2. division med et forspring på 11 point ned til Vanløse IF.

FC Helsingør råder også over velkendte navne som Jeppe Kjær, Thomas Kristensen og Daniel Norouzi.

Kevin Stuhr Ellergaard spillede otte år i Elfsborg, men fik ingen smuk afsked, da klubben løb fra en aftale om at forlænge kontrakten. Nu leder han efter ny arbejdsgiver. Foto: Tariq Mikkel Khan. Dansk fodbold Løb fra aftale med dansk målmand

Kevin Stuhr-Ellegaard er sygemeldt. Foto: Ritzau Scanpix Skandinavien I krig med klubben: - Under bæltestedet

Wahid Faghir er blot 16 år gammel, men nu på kontrakt i Vejle. Han forventes dog at blive solgt enten i dette transfervindue eller til sommer. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Udlandet spærrer øjnene op: Jagter Danmarks nye stortalent

1 kommentar
Vis kommentarer