Tidligere landsholdsspiller færdig som cheftræner

Michael Silberbauer er ikke længere cheftræner i canadiske Pacific FC efter en række dårlige resultater

Michael Silberbauer er færdig som cheftræner. Foto: Lars Poulsen
Michael Silberbauer er færdig som cheftræner. Foto: Lars Poulsen

Den tidligere danske Superliga-profil og landsholdsspiller Michael Silberbauer skal på jobjagt.

Han er således færdig som cheftræner i den canadiske klub Pacific FC, oplyser klubben på sin Twitter-konto.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Ifølge klubben er der tale om en fælles beslutning, men det fremgår tydeligt af pressemeddelelsen, at svigtende resultater er årsagen til bruddet.

- Vi vil gerne takke Michael for hans bidrag og ønsker ham alt det bedste i fremtiden. Han var en uundværlig del af vores første sæson, og vi vil altid være taknemmelige.

- Som i alle andre forretninger er fodbold baseret på resultater. Vi følte ikke, at vi fik de resultater på banen, som vores fans fortjener. Vi besluttede at lave trænerskiftet nu i stedet for at vente til afslutningen af sæsonen, lyder det fra klubbens administrerende direktør Rob Friend, der dermed kraftigt insinuerer, at der er tale om en fyring.

38-årige Michael Silberbauer blev ansat for 14 måneder siden i forbindelse med oprettelsen af den nye canadiske Premier League. Han efterlader Pacific FC på en næstsidsteplads med blot fire sejre i efterårssæsonen. Det er Silberbauers assistent, James Merriman, der overtager tøjlerne midlertidigt.

Som aktiv var Michael Silberbauer både i AaB, FC København og OB samt hollandske og schweiziske klubber. Han stoppede karrieren i schweiziske FC Biel-Bienne i 2015 for at blive træner. Han nåede desuden 25 landskampe og en enkelt scoring for Danmark.

Michael Silberbauer i selskab med Lasse Schöne, Jakob Poulsen og Christian Eriksen. Foto: Jens Dresling
Michael Silberbauer i selskab med Lasse Schöne, Jakob Poulsen og Christian Eriksen. Foto: Jens Dresling

Se også: Blev far som 14-årig: Nu banker han kasser ind i Premier League

Mark O. Madsen oplever misundelse fra kollegaer. Foto: Aleksander Klug MMA - 19. okt. 2019 - kl. 13:45 - Det er tarveligt og unødvendigt!

Daniel Pedersen forsøgte at holde humøret højt, da han var alvorligt syg. Foto: Privatfoto Sport og Spil Daniel var en lur fra at dø

10 kommentarer
Vis kommentarer