Tidligere OB'er skifter New York ud med Esbjerg

Mathias Jørgensen skifter til Esbjerg, efter at han i slutningen af 2021 ikke fik sin kontrakt fornyet i USA

Mathias Jørgensen - her for OB - tiltræder i Esbjerg på treårig aftale. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mathias Jørgensen - her for OB - tiltræder i Esbjerg på treårig aftale. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold

Esbjerg har styrket sin offensiv med Mathias Jørgensen, der senest har spillet i New York Red Bulls.

Han kommer til Vestjylland på en treårig aftale frem til udgangen af 2024, oplyser klubben.

Direktør Jens Hammer Sørensen er meget tilfreds med tilknytningen af Jørgensen, der i 2019 skiftede fra OB til New York Red Bulls.

– Mathias Jørgensen er en hurtig, eksplosiv angriber, som vi er meget begejstrede over at tilknytte truppen. Mathias slog i en tidlig alder igennem i Superligaen og blev solgt til USA, hvor han spillede for New York Red Bulls, der er en af de bedste skoler i verden inden for presspillet.

- Det er ingen hemmelighed, at vi i Esbjerg vil spille med et aggressivt pres, og Mathias Jørgensen bliver et vigtigt aktiv for os i den henseende, så vi er glade for, det lykkedes os at lave en længerevarende aftale, siger direktøren.

Mathias Jørgensen fik ikke sin kontrakt forlænget, da den udløb i slutningen af 2021. Nu ser 21-årige Jørgensen frem til at starte i 1. divisionsklubben, der har ambitioner om at vende tilbage til Superligaen.

- Efter at have været i udlandet i nogle år, så ser jeg det her som en slags ny start for mig, og jeg har en rigtig god fornemmelse omkring mit valg.

- Og selv om vi spiller i den næstbedste række, så er faciliteterne og ambitionerne til mere, hvilket passer mig godt, men først og fremmest skal vi arbejde hårdt i forårssæsonen og få bygget på, siger Mathias Jørgensen.
--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Klokken 23.38 blev Manchester United-FC København i 2020 fløjtet af, og klokken 3 havde Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, det første møde med en af Falks mange bejlere den sommer.

I ottende afsnit af 'Agenterne' bringer Mads Bach Lund os tæt på det forløb, der i december 2020 gjorde Falk til Superligaens - måske - bedst betalte spiller.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+