Toptræner stopper med øjeblikkelig virkning

Fortuna Hjørrings amerikanske cheftræner, Carrie Kveton, sagde sit job op efter en pokalsejr lørdag

Foto: Fortuna Hjørring
Foto: Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring skal på jagt efter en ny cheftræner.

Lørdag sagde amerikanske Carrie Kveton, der har stået i spidsen for de nordjyske fodboldkvinder siden januar 2018, sit job op, efter at holdet havde vundet en pokalkamp over VSK Aarhus.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Kveton, der tidligere var assistenttræner i Fortuna Hjørring, forlader klubben med øjeblikkelig virkning.

- Jeg har haft en fantastisk tid - syv år og seks måneder - i Fortuna. Jeg har stadig et stort og varmt hjerte for spillerne og klubben, som har hjulpet mig til uddannelsen som træner og givet mig de første erfaringer, siger amerikaneren på hjemmesiden.

Det oplyses ikke, hvad der ligger bag den pludselige opsigelse.

Carrie Kveton førte i foråret Fortuna Hjørring til sejr i den danske pokalturnering. I sæsonen før vandt klubben det danske mesterskab.

- Carrie har lavet et godt og solidt arbejde med holdet og vore unge spillere. Vi havde gerne set, at hun - i det mindste - havde kørt sæsonen ud, hvilket hendes kontrakt er baseret på, men når hun har et ønske om at stoppe nu, så vil vi ikke spænde ben, siger sportschef Peter Enevoldsen på hjemmesiden.

Han oplyser, at klubben på grund af den pludselige opsigelse ikke har en afløser klar.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Carrie Kveton, men hun har i skrivende stund ikke reageret på vores henvendelse.

Korva til højre på medaljepodiet sammen med polske Monika Skinder helt til venstre, der vandt sølv, og guldvinder Kristine Stavås Skistad efter kvindernes U20 sprint-distance ved VM i Lahti i januar. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva via AP/Ritzau Scanpix Skisport Stortalentet får folk til at måbe: Wouw en krop!

Foto: Shutterstock AGF Skuffet AGF-træner: OB’s fans lavede abelyde

Kamil Wilczek er tilbage for Brøndby mod AGF søndag aften. Foto: Lars Poulsen Brøndby Wilczek får stor ros inden comeback i Aarhus

Har Christian Eriksen en fremtid under José Mourinho. Fotomontage: Ritzau Scanpix. Sport og Spil Gør Mourinho Eriksen til vinder eller taber?

Belgien stiller med et skræmmende landshold ved sommerens EM-slutrunde, hvor Danmark blandt andet venter dem i Parken. Foto: Anton Vaganov/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stort EM-tjek: Skræmmende modstander venter på Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer