Træt af pressen: - Jeg vil gerne være mig selv

Da Nicklas Bendtner spillede sin første kamp for Tårnby FF, håbede han på at undgå pressen

Det bliver ikke til meget fodbold for Bendtner længere - her vender han dog tilbage til barndomsklubben i sit nuværende realityprogram.

Da Nicklas Bendtner gjorde comeback på fodboldbanen for Tårnby FF's oldboys hold, var det med et brændende ønske om, at pressen ikke var til stede. Det fortæller han i Discovery+ serien 'Bendtner & Philine'.

- Jeg havde overvejet, om jeg skulle lægge et opslag ud om, at jeg ikke skulle spille kampen i dag, siger Nicklas Bendtner i håbet om, at pressen ikke ville dukke op, og fortsætter:

- Jeg vil gerne være mig selv og ikke tage stilling til, at mennesker skulle stille mig spørgsmål. Jeg vil bare gerne hygge med dem, der var der og slappe af i det hele tiden, men hvis pressen er der påvirker det mine medspillere, mig og de omgivelser, der normalt er på et oldboys hold.

Han har spillet i både Champions League, Premier League, Serie A, Bundesligaen og har scoret ved både VM- og EM-slutrunder, så det er ikke underligt, at han har offentlighedens interesse.

Nicklas Bendtner debuterer på oldboys hold. Foto: Anthon Unger
Nicklas Bendtner debuterer på oldboys hold. Foto: Anthon Unger
 

Det var også en af grundene til, at Bendtner i første omgang overvejede, om han overhovedet gad at spille for Tårnby FF.

Nicklas Bendtner har tidligere måtte hyre sikkerhedsfolk for at kunne gå i fred på gaden, men undlod det ved den store debut for at minimere chancen for opmærksomhed.

- Jeg håber, pressen vil respektere, at jeg ikke vil snakke, siger Bendtner.

Men pressen fik hurtig nys om, at Bendtner skulle spille kamp i Tårnby. Ekstra Bladet var på plads ved kampen i Kastrup, hvor Bendtner spillede sin første kamp for Tårnby FF's oldboys hold i M+32 Øst-rækken.

Og det var ikke mange kommentarer, Bendtner havde efter sin debut.

- Jeg har ikke noget at sige til dig, min ven.

- Ikke i dag. Det er ikke det, jeg er her for, lød det fra Bendtner til Ekstra Bladet, inden han indrømmede, at han havde købt drikkevarer til at fejre sejren i omklædningsrummet.

Ekstra Bladets journalist og Nicklas Bendtner. Foto: Anthon Unger.
Ekstra Bladets journalist og Nicklas Bendtner. Foto: Anthon Unger.
 

Det er lang tid siden, Nicklas Bendtner har varmet op til en betydende kamp. Her ses han i forbindelse med Europa League-kampen mellem FCK og Dynamo Kiev i 2019. Foto: Jens Dresling Intl. fodbold Taler om tilbud: Her er Bendtners pakke

Nicklas Bendtner gør comeback onsdag aften. Foto: Anthon Unger Dansk fodbold Første kamp i ti måneder: Her gør Bendtner comeback

 

144 kommentarer
Vis kommentarer