Utroskab fik store konsekvenser

Erik Rasmussen har mærket, at klubber ikke tør røre ved ham i samme grad, som det var tilfældet, inden han udgav sin bog 'Tilgiv mig'

Det kostede Erik Rasmussen dyrt at indrømme sin utroskab. Foto: René Schütze
Det kostede Erik Rasmussen dyrt at indrømme sin utroskab. Foto: René Schütze

Det trak overskrifter, da Erik Rasmussen i 2011 udgav 'Tilgiv mig' og bogen har skadet hans muligheder i fodboldverden. Det fortæller hovedpersonen selv til B.T.

Bogen blev udgivet ovenpå 2009/10-sæsonen, hvor Rasmussen var blevet fyret i AGF.

Her rykkede AGF ud af Superligaen, han mistede undervejs sin far, og så blev han ikke mindst skilt fra kone på grund af utroskab.

Erik Rasmussen er ikke den eneste fra fodboldens verden, der er gået over stregen. Det kan du læse mere om her: Bendtner gik amok: Så vildt har landsholdet festet gennem årene

Særligt det sidste blev Rasmussen hårdt kritiseret for ovenpå udgivelsen af bogen, og han mener altså, at det efterfølgende har skadet hans muligheder i fodboldverden.

- Det var så en temmelig hård periode, som fik visse konsekvenser i forhold til, hvilke klubber der egentlig gad at røre ved mig. Havde jeg ikke udgivet den bog, så havde jobmulighederne været anderledes. Det er der ikke nogen tvivl om, siger han til B.T.

Erik Rasmussen fik i 2012 et job i Greve Fodbold, men først i 2017 vendte han tilbage til dansk topfodbold.

Her blev han først sportschef og assistenttræner i Vendsyssel FF og siden cheftræner for den nordjyske klub. Han sagde op i maj 2018.

Forinden jobbet i AGF havde Erik Rasmussen været træner for Køge, Skælskær, Næstved og FC Midtjylland.

Nedtur for FCK: Fischer ude og Wind må vente en måned endnu
Ingen forlængelse: - Det kan blive en penibel situation
Gik verden rundt: Nu hånes Superliga-klub