Dette Messi-billede er verdens bedste

En kinesisk fotograf var skarp med sit kamera og fangede den argentinske stjerne i en af sin karrieres største skuffelser

Lige ved og næsten for Lionel Messi i sommer (Foto: AP/Bao Tailiang)
Lige ved og næsten for Lionel Messi i sommer (Foto: AP/Bao Tailiang)

Kig godt på ovenstående billede.

Den kinesiske fotograf Bao Tailiang fangede Lionel Messi, da den argentinske fodboldtroldmand med skuffelsen malet i ansigtet gik de tunge skridt op mod overrækkelsen af VM-sølvmedaljerne.

Med et modløst udtryk skeler Messi over mod VM-trofæet, som få øjeblikke senere bliver uddelt til en flok jublende tyskere.

Lionel Messi måtte se langt efter noget at fejre i VM-finalen. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Knust Messi: Vi var bedre end tyskerne

Messi havde haft en fornem turnering, og blev kåret til VM's bedste spiller. Men mon ikke han hjertens gerne havde solgt den hæder for guld ved VM-slutrunden?

Gad vide, hvilke tanker der strømmer gennem argentinerens hoved, mens han lader blikket falde på pokalen.

Spørgsmålet er, om han nogensinde igen kommer så tæt på at vinde fodboldverdenens mest eftertragtede trofæ...

Billedet af Lionel Messi er faldet i manges smag, og nu har fotografiet fået den ultimative anerkendelse, i det Bao Tailiangs fremragende billede, der er taget på det helt rigtige tidspunkt, er blevet kåret til verdens bedste sportsfoto ved World Press Photo.

Sådan ser vinderbilledet ud. (Foto: Mads Nissen) Event & Kultur Dansk fotograf vinder World Press Photo 2014

En dansk fotograf vandt ved samme lejlighed prisen for verdens bedste billede i 2014, men den kinesiske fotograf snupper den fornemme hæder i sportens kategori.

Når man dvæler et stykke tid ved billedet, så kan man godt forstå, hvorfor det har modtaget hæderen.

Tyskland blev verdensmestre efter Mario Götzes senes scoring (Foto: AP) Landsholdsfodbold Tyskland verdensmestre efter sen scoring

0 kommentarer
Vis kommentarer