Ekspert: Laudrup sætter sin pris for højt

Michael Laudrup kunne godt få et trænerjob i en La Liga-klub i Spanien, hvis han ville skrue lidt ned for sit lønkrav, vurderer den spanske fodboldekspert José Antonio Espina

Michael Laudrup er et stort navn i Spanien, og han sætter sin pris derefter. Foto: BeIn Sport.
Michael Laudrup er et stort navn i Spanien, og han sætter sin pris derefter. Foto: BeIn Sport.
Følg Fodbold

Michael Laudrup bjergtog alle med sit umådelige talent som fodboldspiller, og hans stjerne på fodboldhimlen stråler så stærkt som nogensinde. Men som træner mangler han stadig at bevise sit værd, og så nytter det ikke, at han sætter sit pris så højt, at midterklubberne i de store ligaer ikke kan være med.

Det vurderer den spanske fodboldreporter José Antonio Espina fra avisen AS. Ekstra Bladet har bedt ham give et bud på, hvorfor Laudrup igen meldes på vej til Mellemøsten snarere end at blive træner i en af de store ligaer i Europa.

- Laudrup kender sin pris, og han holder fast i den, men den er for høj for mange klubber på det niveau, hvor han hører til. Han forlanger simpelt hen for mange penge i forhold til, hvad klubber som for eksempel Betis, Deportivo La Coruna og Celta Vigo kan betale, siger José Antonio Espina.

- Hvis han skal gøre sig håb om et job i en af de helt store klubber, skal han først bevise sit værd i en klub i andet geled. Når han kræver så mange penge, afskærer han sig selv fra mange muligheder.

- Jeg ved, at nogle mindre klubber i Spanien har tilbudt ham et trænerjob gennem tiden, men det er ikke blevet til noget, fordi han ikke ville gå på kompromis med sit lønkrav, siger José Antonio Espina.

Fortsat et kæmpe navn i Spanien
Espina fortæller, at Laudrup fortsat er et kæmpe navn i Spanien. Enhver fodboldfan på halvøen taler med ærefrygt om Laudrups bedrifter i Barcelona og Real Madrid, og enhver klub vil givetvis være stolt af at have Michael Laudrup knyttet til sig.

- Som spiller var han en af de bedste, men han har ikke bevist, at han også er en god træner. Når han holder så fast i sin pris, skal en klub løbe en stor risiko ved at ansætte ham, for han er ikke et stort træner-navn.

- Det er snarere et Laudrup-problem end et klub-problem, der er årsag til, at han ikke har fået et job i en storklub, siger José Antonio Espina.

- Jeg tror, at han foretrækker at tjene sine penge i et land som Qatar, hvor presset ikke er så stort, frem for at arbejde for det halve under stort pres i Spanien. Også selv om han her til gengæld ville få chancen for at skabe noget stort i en lille klub.

Se Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Olsen vurdere, hvorfor Michael Laudrup ikke vil være landstræner:

Storgrinende Laudrup afviser tv-vært

Mystik om Laudrup: Jeg har ikke hørt noget fra Qatar

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde