Annonce:
Annonce:

Et monster: Ham frygter danskerne

Olivier Giroud er et monster i feltet, lyder skudsmålet fra de danskere, der skal passe på ham lørdag

Annonce:
Følg Fodbold

Selv om det danske fodboldlandshold slipper for at skulle holde øje med verdens bedste fodboldspiller, Karim Benzema, i lørdagens VM-gruppekamp mod Frankrig, kommer det danske forsvar på en næsten lige så vanskelig opgave.

I front stiller franskmændene med den rutinerede målræv Olivier Giroud, som med to mål i Frankrigs VM-åbningssejr over Australien kom op på siden af Thierry Henry som alle tiders mest scorende for 'Les Bleus' - 51 landsholdsmål har de hver lavet.

Samtidig bragte Giroud sig selv i betragtning som et tidligt bud på en VM-topscorer.

- Jeg ønsker 'Ollie' det bedste, men ikke lige mod os. Jeg håber ikke, at han bliver VM-topscorer, siger Danmarks landsholdsanfører Simon Kjær.

Artiklen fortsætter under billedet...

TOPSHOT-FBL-wc-2022-MATCH 05-FRA-AUS 

Annonce:

Kjær og Giroud er holdkammerater i AC Milan, og derfor ved den danske anfører, at der venter en svær opgave i at passe på angriberen.

- I mine øjne er han en af de bedste angribere i boksen. Han er undervurderet som angriber, og han kan score på alle måder, det ser man i Milans kampe.

Strejke, sexafpresning og sort magi: Historien om verdens bedste landshold

- Han er lidt mindre mobil end Benzema, men inde i feltet ser jeg ham som en absolut verdensklasseangriber. Han er i den absolutte elite i forhold til bevægelser og afslutninger, siger Simon Kjær.

Artiklen fortsætter under billedet...

doc7ns88i7po3naj2a4k4i 

Det er forsvarsmakker Andreas Christensen enig i. Han spillede sammen med Giroud i Chelsea i perioden 2018-2021 og kan kun finde en enkelt svaghed hos franskmanden.

- Giroud er en af de bedste opspilsstationer, der findes. Han er utrolig stærk, og han har en af de bedste førsteberøringer, jeg har spillet sammen med. Og så er han utrolig skarp i boksen på indlæg, for han kommer med en masse fysik.

Annonce:

- Jeg ved, at jeg kan slå ham på hurtighed, men han er fysisk stærk og en af de bedste til at binde spillet sammen. Det er også de styrker, han sætter mest i spil, siger Andreas Christensen.

Artiklen fortsætter under billedet...

doc7ns8ba9a0w71o3x4gow 

Landstræner Kasper Hjulmand har brugt sine forsvarsspilleres indgående kendskab som en del af forberedelsen på at stå over for den 36 år gamle og 192 centimeter høje bomber.

- Jeg håber, at det er en fordel, at vores forsvarsspillere kender ham så godt, siger Hjulmand og roser Giroud:

- Giroud er bedre nu end nogensinde. Han er meget dygtig til de ting, han er god til. Det er en fornøjelse at se ældre angribere bruge deres erfaring til at positionere sig i feltet og bruge deres færdigheder, siger Hjulmand.

Giroud var fast mand i 2018, da Frankrig vandt VM-guld i Rusland. Han har spillet fire landskampe mod Danmark og scoret tre mål - de tre fuldtræffere var i 2015.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: