Annonce:
Annonce:

FC Roskilde puster nyt liv i overlevelseshåb

Med en sejr hjemme over Kolding IF koblede FC Roskilde sig igen på bundstriden i 1. division

FC Roskilde ligger fortsat nederst i 1. division, men afstanden til de andre i nedrykningsduellen blev minimeret med en sejr. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
FC Roskilde ligger fortsat nederst i 1. division, men afstanden til de andre i nedrykningsduellen blev minimeret med en sejr. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Husk, at du kan se 2. Division eksklusivt på Ekstra Bladet. Få adgang her

På et tilskuertomt og køligt Sundby Idrætspark fik 1. divisions bundprop, FC Roskilde, en tiltrængt sejr, da Kolding IF blev slået med 1-0 i 20. spillerunde.

Roskilde havde i forvejen rykket hjemmebanen fra Roskilde til Amager, fordi banen i domkirkebyen var i ringe stand. Og grundet de nyeste anbefalinger om coronavirus blev kampen spillet helt uden tilskuere.

Roskilde kommer med sejren op på 16 point, hvilket kun er et point færre end Næstved, der ligger næstsidst. Skive og Hvidovre har 21 point på hver sin side af nedrykningsstregen.

De nævnte hold har dog alle spillet en kamp færre end Roskilde.

Kampens enlige scoring faldt i 53. minut, da Younes Bakiz gjorde sig selv til matchvinder, på en dag hvor forårsfornemmelser og fodboldstemning var en by i Rusland.

Annonce:

Kolding, der ligger nummer fire i rækken med 30 point, forsøgte at etablere et pres for at jagte udligningen.

Betingelserne blev dog en del sværere for gæsterne godt et kvarter før tid. Her fik Christian Kudsk sit andet gule kort for et frispark og måtte traske i omklædningsrummet.

Roskilde holdt føringen helt til sidste fløjt og kunne runde en god uge af, eftersom klubbens spillere tidligere på ugen også blev frikendt for matchfixing.

HB Køge tog et skridt væk fra nedrykningsstregen, da holdet på hjemmebane, også uden tilskuere, slog superliganedrykkerne Vendsyssel med 2-0.

Begge mål var signeret topscorer Martin Koch Helsted i anden halvleg.

De tre point sender HB Køge op på 25 point for 20 kampe. Det er fire point mere end Hvidovre og Skive, som har en kamp til gode.

Der skal spilles 33 runder i denne sæsons 1. division, hvor de tre dårligste holder rykker ned. Kun ét hold rykker op, fordi der fra næste sæson kun skal være 12 hold i Superligaen.

Annonce:

Trods coronapanik: Tilskuere er med

Klopp må undvære stjernekeeper i CL-returkamp

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: