FCK atter på Superliga-rov: Stortalent afløser Vavro

Victor Nelsson ser ud til at blive den næste spiller, der tager turen fra FC Nordsjælland til Parken

Victor Nelsson skal overtage pladsen for Denis Varo i FCK. Foto: Jens Dresling
Victor Nelsson skal overtage pladsen for Denis Varo i FCK. Foto: Jens Dresling

Denis Vavros overgang til Lazio nærmer sig med lynets hast i disse timer, men FCK-tilhængerne kommer ikke til at vente længe på afløseren.

Ekstra Bladet erfarer, at FC Nordsjællands anfører, Victor Nelsson, er linet op til at trække i løvedragten, når Vavro-handlen er på plads.

For FC København-manager Ståle Solbakken er det helt afgørende, at han har en afløser på plads, før han sender Vavro af sted mod Italien, hvor Lazio venter med åbne arme.

Og vel at mærke en afløser, der kan gå lige ind i startopstillingen og levere fra første dag.

Champions Leagues gruppespil er – sammen med mesterskabet – det store mål i hovedstaden, og hverken klub eller manager vil gamble med Champions League-chancerne.

Derfor har Solbakken også haft mandat til at afvise store bud, fordi en deltagelse i Champions Leagues gruppespil vil udløse den helt store jackpot.

Denis Vavro skifter til Lazio. Foto: Jens Dresling
Denis Vavro skifter til Lazio. Foto: Jens Dresling

Det er også i det lys, at prisen på slovakiske Vavro er blevet presset helt op. I følge Ekstra Bladets oplysninger får FCK 75-80 millioner for Vavro, og der ud over er der diverse bonuser inkluderet i den forestående handel.

Med Victor Nelsson får københavnerne endnu en Superliga-profil, der kender ligaen ud og ind og ikke har behov for den store indkøringstid.

Nelsson startede på den defensive midtbane i FC Nordsjælland, men Kasper Hjulmand omskolede ham til midterforsvarer, og han har taget store skridt de seneste sæsoner. Under EM-slutrunden for U21-landshold var han blandt de mest overbevisende danske spillere, selv om han med sine 20 år var blandt de yngste i truppen.

FC København får en hovedstødsstærk kriger, der kan rydde op i feltet.

Han er ikke langsom, men har ikke helt Vavros fart, og det er umiddelbart det største faresignal. For Andreas Bjelland er ikke ligefrem en sprinter.

Se også: Storklub smider millioner i Danmark: Snupper stortalent

Se også: Blodige billeder: Knæ smadret i hovedet

Se også: FCM sprænger boksen: Henter historisk dyr angriber

Se også: Medie: FCK sælger profil til storklub

Frank Lampard overtager Chelsea efter blot en enkelt sæson som Derby-manager. Foto: TONY O'BRIEN/Ritzau Scanpix Premier League - 4. jul. 2019 - kl. 10:05 Officielt: Frank Lampard er ny chef i Chelsea

136 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere