FCN henter hollandsk midtbanegeneral i Indien

27-årige Hans Mulder, der senest har optrådt for indiske Delhi Dynamos, har fået et halvt år i FC Nordsjælland

FC Nordsjællands nye islænding Gudjon Baldvinsson var eneste mand i korte bukser. Snart støder hollænderen Hans Mulder til truppen. (Foto: Lars Poulsen).
FC Nordsjællands nye islænding Gudjon Baldvinsson var eneste mand i korte bukser. Snart støder hollænderen Hans Mulder til truppen. (Foto: Lars Poulsen).

Den rutinerede hollænder Hans Mulder kommer muligvis til at uddele ordrer på FC Nordsjællands midtbane i foråret.

Den tidligere mesterklub oplyser torsdag i en pressemeddelelse, at man har indgået en kontrakt af et halvt års varighed med 27-årige Mulder, der kommer til Farum med stor international rutine.

- Vi har set Hans Mulder an i både træning og kamp, og han har vist sig at være en spiller der passer godt ind i måden, vi gerne vil spille på, og han er ikke bange for at dirigere med sine holdkammerater, siger træner Olafur Kristjansson.

Ólafur Kristjánsson har hentet en 22-årig landsmand til Farum for at fylde hullet efter Søren Christensen og Anders Christiansen. (Foto: Jens Dresling) FC Nordsjælland FCN sikrer islandsk profil

- Derudover er han stærk i duellerne, og vi glæder os til at gøre brug af ham i foråret.

Hans Mulder har senest optrådt i den nystartede indiske liga for Delhi Dynamos FC. Tidligere har han optrådt for spanske Real Zaragoza samt flere klubber i hjemlandet.

Jan Laursen fra FCN's sportslige afdeling ser fine perspektiver for Hans Mulder i foråret.

Emli Berggreen (i gult) har været en vigtig del af Hobros sensationelle entre i Superligaen. Sammen med Quincy Antipas og topscorer Mads Hvilsom har han givet oprykkerne en giftig offensiv (Polfoto) Hobro FC Nordsjælland byder på Hobro-komet

- Hans besidder naturlige lederevner, og vi tror på at tilgangen af Hans vil være med til at styrke kvaliteten på vores hold med det samme.

- Det er vigtigt for os at have den rette balance og konkurrence i truppen, og det vil altid være et puslespil at få den helt rigtige sammensætning.

- Vi føler at denne aftale giver os erfaring til truppen med det samme, siger Laursen.

Alka Superligaen bliver genoptaget om tre uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer