FIFA-præsident testet positiv

Gianni Infantino er gået ned med corona og har selvisoleret sig de næste 10 dage

Infantino er testet positiv for corona. Foto: Joe Klamar/Ritzau Scanpix
Infantino er testet positiv for corona. Foto: Joe Klamar/Ritzau Scanpix

Schweiz er et af de lande i Europa, som er hårdest ramt af Covid-19 pandemien, og nu har virussen også fundet bolig i FIFA's præsident, Gianni Infantino.

Det oplyser FIFA's presseafdeling fra hovedkvarteret i Zürich.

Det hedder sig, at Infantino har milde symptomer, og han er øjeblikkeligt gået i selvisolation. Her vil han opholde sig i hvert fald de næste 10 dage.

Samtidig er organisationen ved at tage kontakt til de mange personer, Infantino har været i nærheden af den seneste tid.

Og det kan være mange. Infantino har trods den globale pandemi udvist stor rejseaktivitet i oktober måned. Her han både været i Frankrig, USA og Qatar. Tre lande med voldsomt mange corona-tilfælde.

Situationen i Schweiz er ved at blive rigtig alvorlig. Hospitalerne i flere byer har opfordret pensionerede læger og sygeplejersker til at melde sig til aktiv tjeneste. Det frygtes, at presset på intensivafdelingerne bliver massivt i løbet af de næste 10 dage.    

Sammen med sin generalsekretær, Fatma Samoura, har Gianni Infantino holdt flere møder med Frankrigs præsident, Emmanuel Macron. FIFA har uden tvivl fået et godt tilbud for at flytte en del af organisationen til Paris. Foto: Jacques Demarthon/AP/Ritzau Scanpix Jan Jensen FIFA flygter til Paris

Det er ikke andet end to uger siden, at FIFA's præsident, Gianni Infantino, her i midten i sort trøje, var i Qatar, hvor han roste VM-arrangørerne. Det gjorde han på et stadion, hvor en del af arbejderne ikke havde fået deres løn. Foto: FIFA/Getty/Ritzau Scanpix Jan Jensen VM-sheiker behandler hushjælp som hunde

Gianni Infantinos respekt for arbejderne i Qatar kan tilsyneladende ligge på et meget lille sted. Foto: Ritzau Scanpix Jan Jensen FIFA-præsident træder på slavearbejdere

14 kommentarer
Vis kommentarer