Annonce:
Annonce:

For første gang: Millionoverskud i State

Christian Eriksen er medejer af selskabet State, som for første gang har leveret millionoverskud

Det går bedre for Eriksens selskab. Foto: Jens Dresling
Det går bedre for Eriksens selskab. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Fodbold

For første gang kan kendisselskabet State med Christian Eriksen og Caroline Wozniacki i ejerkredsen notere et millionoverskud.

Det viser et spritnyt regnskab fra virksomheden, der producerer energi- og vitamindrikke.

Således er der noteret et overskud på 1,9 millioner kroner mod knap 400.000 kroner året før. Resultatet er bedre end forventet, siger Jon Andersen, direktør og stifter af selskabet.

- Salget har overgået vores budgetterede forventninger. Vores fokus er på vækst og ikke på bundlinjen, men vi er naturligvis meget tilfredse med resultatet, siger han.

Han fik idéen til virksomheden som 21-årig, hvor han stod foran valget mellem to drømme: at satse på at spille fodbold i Superligaen eller gå efter drømmen om at producere sin egen serie af energidrikke. Siden har selskabet fået en lang række kendte ambassadører.

Christian Eriksen blev medejer af State tilbage i 2015. Nu har selskabet leveret det første millionoverskud. Foto: PR.
Christian Eriksen blev medejer af State tilbage i 2015. Nu har selskabet leveret det første millionoverskud. Foto: PR.
 

Annonce:

17 millioner følgere
- Vi har over 75 ambassadører på tværs af lande. Heriblandt Holger Rune, Caroline Wozniacki, Christian Eriksen, Rasmus Højlund og mange flere, siger Jon Andersen.

- Hvis vi lægger vores ambassadørers følgere sammen, har vi omkring 17 millioner følgere på tværs af sociale medier. Det er surrealistisk at opleve, at så mange forskellige dygtige mennesker vil associeres med vores produkt.

Egenkapitalen er nu oppe på 16,9 millioner kroner. Aktiverne tæller imidlertid ikke dyre bygninger eller et stort produktionsapparat.

Kapitalindsprøjtning
- Vi er godt nok lige flyttet i helt nye kontorer, men nej, det er de færreste læskedrikke som står med helt egen fabrik. Det er ikke aktuelt for os lige nu, og det har jeg umiddelbart også svært ved at se, at det bliver.

Annonce:

- Vi leverer alle vores komponenter: Flasker, blæseforme, labels, smage, aktive ingredienser som koffein, grøn te, palatinose osv. til fabrikken, som så står for selve tapningen af vores produkter, men hvor vi selvfølgelig er med i forhold til forskellige overvejelser og beslutninger.

Henover de sidste par år har selskabet få kapitalindsprøjtning på ti millioner kroner, og selskabet har da også planer om at ramme nye markeder.

- Vi er til stede i 8000 butikker på tværs af lande over hele Europa, og lige om lidt lancerer vi i Østrig, Holland og Belgien, siger Jon Andersen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: