Genstart om under en måned

Ligaforening håber at genstarte Bundesliga i starten af maj, men det kan blive uden tilskuere resten af året

Robert Lewandowski og Bayern München kan komme i aktion igen i maj, men der er lange udsigter, når det kommer til at spille med tilskuere på tribunerne. Foto: Toby Melville/Reuters
Robert Lewandowski og Bayern München kan komme i aktion igen i maj, men der er lange udsigter, når det kommer til at spille med tilskuere på tribunerne. Foto: Toby Melville/Reuters
Følg Fodbold

Noget tyder på, at Bundesligaen bliver den første af de store europæiske fodboldligaer, der starter igen efter corona-afbrydelsen.

I et interview med New York Times siger direktøren for Den Tyske Ligaforening (DFL), Christian Seifert, at man håber at kunne genstarte Bundesligaen i begyndelsen af maj.

Men det bliver dog for tomme tribuner, når de resterende ni runder skal afvikles. Faktisk regner Seifert heller ikke med, at der kan komme fans på lægterne i den første halvdel af den kommende sæson.

- Fodbold vil kun blive tv-underholdning, og sådan vil det sandsynligvis forblive indtil årets slutning, siger Christian Seifert til New York Times.

Han understreger fodboldens store betydning i Tyskland.

- Vi er en del af kulturen i Tyskland, og folk længes efter at komme tilbage til et normalt liv, og det kan betyde, at Bundesligaen kommer i gang igen.

I Danmark er ambitionen også, at Superligaen igen skal rulle i maj. Her bliver det dog tidligst 15. maj. Alternativt vil den bedste danske fodboldrække blive sat i gang enten 24. eller 31. maj, lød det tirsdag.

Også i Danmark bliver det for tomme tribuner, at den resterende del af sæsonen skal afvikles, men til gengæld har Divisionsforeningen en klar ambition om, at tilskuerne igen er velkomne, når den nye sæson begynder.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+