Annonce:
Annonce:

Hugo Lloris efter 1-6-ydmygelse: Det er enormt pinligt

1-6-nederlaget til Newcastle var ikke et spørgsmål om taktik, men kampgejst, siger målmand Hugo Lloris

36-årige Hugo Lloris havde en særdeles dårlig dag mellem stængerne for Tottenham søndag, hvor holdet lukkede i alt seks mål ind. Foto: Scott Heppell/Reuters
36-årige Hugo Lloris havde en særdeles dårlig dag mellem stængerne for Tottenham søndag, hvor holdet lukkede i alt seks mål ind. Foto: Scott Heppell/Reuters
Annonce:
Følg Fodbold

Tottenhams franske målmand, Hugo Lloris, som har stået i målet for London-klubben i mere end et årti, stod søndag eftermiddag kun mellem stolperne i 21 minutter, før bolden havde ramt netmaskerne bag ham hele fem gange.

En pinlig affære, siger han selv i et interview efter 1-6-nederlaget til Newcastle.

- Det er enormt pinligt. Vi bør sige undskyld til fansene. Vi viste ikke vores gode ansigt, og vi kunne ikke matche Newcastle-spillernes præstationer, siger Hugo Lloris.

Franskmanden blev skiftet ud ved pausen, inden Newcastle scorede til kampens slutresultat, efter at Harry Kane havde reduceret til 1-5 for Tottenham

- Vi var for sløve i alle kampens facetter i dag, og vi dukkede slet ikke op til første halvleg. Anden halvleg er en lidt anderledes historie, men det gør virkelig ondt, siger Lloris.

Annonce:

- Det handler ikke engang om taktik. Vi formåede bare ikke at kæmpe, og vi var sløve. Det er svært at vurdere indsatsen lige nu, men der var en mangel på stolthed.

Tottenham har kun vundet én af holdets seneste fem kampe i Englands topdivision, Premier League. Holdet tog i slutningen af marts afsked med cheftræner Antonio Conte og udnævnte Cristian Stellini som midlertidig cheftræner.

Italienske Fabio Paratici måtte desuden forlade sit arbejde som klubbens sportsdirektør, efter at Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) besluttede sig for at udvide den 30-måneders karantæne, som han havde fået i Italien i forbindelse med Juventus-sagen, til at gælde i hele verden.

Ikke desto mindre bør fans forvente sig mere af holdet end den afklapsning, som Tottenham søndag led, mener Lloris.

- Vi kan ikke gemme os bag klubbens problemer. Vi er professionelle, men i dag manglede vi for meget.

- Der var niveauforskel mellem Newcastle og Tottenham. Vi har nu to meget svære kampe, som vi skal forsøge at komme tilbage i, siger målmanden.

Tottenham møder Manchester United på hjemmebane torsdag aften. Søndag drager London-klubben igen mod nord til et udebane-opgør mod Liverpool på Anfield.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: