Jetset-par landet i Vandkant-Danmark

Supermodel Lykke May og forboldspiller Nicki Bille har kvittet glamourlivet og fundet en anonym adresse i Esbjerg-forstaden Hjerting

Hvor meget fylder det egentlig hos esbjerggenserne, at de har fået et jetset-par til byen? Se reportagen her. (Video: Ole Frederiksen)

Hjertet af Esbjerg-forstaden Hjerting kan nok ikke helt måle sig med Times Square i New York, men ikke desto mindre har den kendte fotomodel Lykke May i den grad skiftet base med flytningen til Esbjerg sammen med sin fodboldspiller-kæreste Nicki Bille.

Parret stod søndag aften frem i et stærkt kommenteret interview på TV3's Onside, hvor de lovpriste hinanden og deres nye tilværelse i den gamle fiskerby.

Så berømte jet-set personer er ikke hverdagskost i vestkystens perle, og derfor loddede Ekstra Bladet i går stemningen hos Bille/May's medborgere.

- Hvem er Nicki Bille, spurgte kammeraterne Kevin Guldberg og Mads Smed Christensen, der dog begge mente at have hørt om fotomodellen Lykke May.

- Han er fodboldspiller og ny mand hos EfB. Hun er supermodel. De er tit i ugebladene.

- Jeg ved ikke en skid om fodbold, lød det fra Kevin.

Hos Marie Louise Steffensen og veninden Anne Nielsen begge 18 år og fra henholdsvis Hjerting og Esbjerg var der lidt bedre bid.

- Altså vi har godt hørt, de bor her omkring, men vi har ikke set dem. Det er da dejligt, at de lige har valgt Hjerting at bo i.

- Tror I, at nattelivet får et pift opad nu?

- Det kan da godt være.

Helt inde i den tomme fiskerihavn løb vi på 73-årige Reinholdt Laugesen. Hans begejstring for den nyindkøbte Nicki Bille er ikke overdreven.

- Han er velkommen, men han skal opføre sig ordentlig, lød det fra den gamle EfB-fan.

- Har du hørt om Nicki's kæreste Lykke May? Hun er kendt over hele verden.

- Nej, skal man da det?

31 kommentarer
Vis kommentarer