Kække Marcondes: Vil du vædde, Bendtner?

Emiliano Marcondes er overbevist om, at han scorer flere mål end Nicklas Bendtner

Det er tvivlsomt, at Bendtner tager imod Marcondes' tilbud. I hvert fald så den tidligere landsholdsstjerne alt andet end skarp ud til sin første FCK-træning.
Følg Sport
Følg Fodbold

Emiliano Marcondes ankom til Superligaen under stor opmærksomhed i Billund Lufthavn, men hans plads i overskrifterne på deadline-dag blev kortlivet, da FC København smed Bendtner-bomben kort før midnat.

FC Midtjyllands lejesvend er imidlertid overbevist om. at han på banen generobrer opmærksomheden fra Nicklas Bendtner.

Da Ekstra Bladet som del af en længere samtale spørger ham, hvilket væddemål, som han er parat til at tage med Nicklas Bendtner, kommer svaret prompte.

- Jeg vil gerne vædde med Nicklas Bendtner om, hvem der scorer flest mål resten af efteråret. Jeg er overbevist om, at jeg vinder.

- Hvis han ikke tør det, så kan vi bare vædde om, hvem der ligger nummer et til vinter: Jeg siger FC Midtjylland. Økonomisk kan han nok sætte lidt mere på højkant, end jeg kan, smiler Emiliano Marcondes, som altid har elsket at drille FC København.

Foto: Ernst van Norde
Foto: Ernst van Norde

- Gennem min opvækst har de været de største, og jeg har altid godt kunne lide at drille og slås med dem, der er større end mig selv, sådan havde jeg det også i skolen. Jeg er jo lillebror, og jeg har altid sloges med min storebror. Jeg er nok den lille, irriterende lillebror, ler Emiliano Marcondes, der ikke lægger skjul på formålet med sit skifte til FC Midtjylland.

- Går det, som jeg drømmer om, bruger jeg efteråret på at spille FC Midtjylland på en sikker førsteplads med et stort hul til FC København, og så rykker jeg op i Premier League med Brentford.

- Så vender jeg retur til FC Midtjylland og laver en Sørloth med at flyve mesterskabs-trofæet ind med helikopter, når jeg får min guldmedalje til sommer, siger han.

Se Marcondes' tatoveringer, og hvad de betyder for ham.

Læs meget mere om Marcondes her:

Min storebror ligger i koma

Ville hente Marcondes hjem: - Pludselig blev der ændret retning

Kæmpe transfer-bommert: Klubben glemte at sende papirer


Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+