Kæresten tog fusen på Ronaldo: Vild overraskelse

Hvad giver man en fodboldspiller, der har det hele? Det kan Georgina Rodriguez, der er kæreste med Ronaldo, give svaret på

Ronaldo kan takke sin kæreste Georgina Rodriquez for at gøre fejringen af sin 35-års fødselsdag mindeværdig. 
Foto: Jon Nazca/Ritzau Scanpix
Ronaldo kan takke sin kæreste Georgina Rodriquez for at gøre fejringen af sin 35-års fødselsdag mindeværdig. Foto: Jon Nazca/Ritzau Scanpix

Med Ekstra Bladet + kan du se FC Barcelona og Real Madrid i Copa del Rey her!

Hvad der umiddelbart lignede en stille og rolig fødselsdagsfejring for den 35-årige Juve-spiller Cristiano Ronaldo udviklede sig hurtigt til et potpourri.

Fodboldspillerens kæreste, Georgina Rodriquez, havde nemlig et hemmeligt trick gemt i ærmet, da parret nærmede sig den restaurant, de skulle spise på i anledning af fødselsdagen.

For midt i Torinos gader dukkede familie og venner af den portugisiske spiller op. Her blev der sunget fødselsdagssang og krammet og kysset, og Christiano blev for alvor taget med bukserne nede.

Superstjernespilleren så da virkelig også overrasket ud, da han lagde armene omkring Georgina og kyssede hende. Formentlig i ren og skær taknemmelighed.

Udover den fine gestus havde den 26-årige kæreste også arrangeret en ganske mondæn gave i form af en indpakket bil. Der mangler ikke penge i det parforhold ...

Senere på aftenen blev Cristiano fejret efter en mere klassisk opskrift - nemlig med kage og stearinlys sammen med sønnike Cristiano Jr og Georgina.

Iskolde Ronaldo rykker fra Eriksen

Målløs efter vanvittig start: - Helt usædvanligt

Legenden kritiserer: Eriksen kan det ikke