Annonce:
Annonce:

1,5 millioner vil se venskabskamp: - Galskaben er total

1,5 millioner fans og 130.000 journalister har ifølge fodboldchef forsøgt at få adgang til Argentinas kamp

Superstjernen tog sig tid til at gå på restaurant i Buenos Aires mandag. Og så gik det ellers stærkt. Se de vilde billeder her

Messi blev overfaldet af glade fans tidligere på ugen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det argentinske fodboldlandsholds popularitet er enorm i hjemlandet oven på VM-triumfen i Qatar i december sidste år.

Det er blevet understreget op til Argentinas testkamp mod Panama hjemme i Buenos Aires natten til fredag dansk tid, den første holdet spiller siden VM-finalen mod Frankrig.

Ifølge nyhedsbureauet AFP har mere end 1,5 millioner argentinske fans ansøgt om billet til kampen, der spilles på Estadio Monumental.

De måtte kæmpe om 63.000 tilgængelige billetter, da 20.000 billetter allerede var gået til inviterede personer.

De billigste billetter kostede 12.000 pesos (400 kroner), mens de dyreste gik for 49.000 pesos (1650 kroner), hvilket er mere end halvdelen af den gennemsnitlige månedsløn i Argentina.

Annonce:

Præsidenten for Argentinas Fodboldforbund (AFA), Claudia Tapia, fortæller desuden, at man har modtaget mere end 130.000 anmodninger om medieakkrediteringer, men at man kun har kapacitet til 344 journalister.

- Vi ville elske at kunne rumme alle, men vi ville have brug for to stadioner bare til journalisterne. Galskaben for Argentina er total, siger Claudia Tapia.

De mange, der ikke kan komme ind på stadion, kan i det mindste se kampen gratis på tv, da regeringen har besluttet, at den skal være tilgængelig for alle.

Landstræner Lionel Scaloni fortæller, at holdet vil gøre alt for at leve op til de store forventninger.

- Målet er at blive ved med at spille på samme niveau. Nu bliver det sværere end nogensinde, fordi alle vil slå os, siger Scaloni op til kampen.

Han har superstjernen over dem alle, Lionel Messi, med til kampen.

- Han er i god form og vil gerne fortsætte. I øjeblikket er han glad for at være på landsholdet. Når han fortæller mig, at han ikke har det godt, så må vi se på det, lyder det fra landstræneren.

Kampen mod Panama begynder klokken 00.30 natten til fredag dansk tid. Fire dage senere skal Argentina møde Curacao.

Den tidligere FCK-spiller Benjamin Verbic er i øjeblikket involveret i et stort penis-drama i Grækenland. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: