Annonce:
Annonce:

Bryder tavsheden efter bizarre scener: Skal undersøges

FIFA har besluttet at åbne en sag, efter den verdenskendte kok Nusret Göcke - også kendt som 'Salt Bae' - og andre personer brød reglerne efter VM-finalen

I Buenos Aires kan de ikke få armene ned, og i Messis hjemby får tårerne frit løb efter Argentinas VM-sejr

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

- Vi undersøger det.

Det skabte vrede og overskrifter verden over, da den verdenskendte kok og influencer Nusret Göcke - bedre kendt som 'Salt Bae' - pludselig stod på banen med VM-trofæet i hånden efter Argentinas triumf søndag aften.

Indtil nu har FIFA ikke villet kommentere på, hvorfor og hvordan Nusret Göcke havde fået adgang til festlighederne, men nu reagerer de endelig.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Fodboldforbundet har således besluttet at starte undersøgelse om, hvordan det - der er et brud på de officielle regler - kunne ske. Det skriver en række internationale medier herunder Sky Sports.

- Efter en gennemgang har FIFA fastslået, hvordan enkeltpersoner fik unødig adgang til banen efter afslutningsceremonien på Lusail Stadium den 18. december. De nødvendige foranstaltninger vil blive truffet.

Annonce:

Den tyrkiske influencer med knap 50 millioner følgere på Instagram har siden søndag delt det ene billede efter det andet fra aftenen, hvor han tager del i festlighederne side om side med de argentinske spillere og deres familier.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

'Salt Bae' bliver ikke nævnt ved navn i udtalelsen, ligesom han angiveligt heller ikke var den eneste uvedkommende gæst, der pludselig stod på grønsværen. Men FIFA's svar kommer uden tvivl som en reaktion på raseriet over kendiskokkens tilstedeværelse.

De bizarre scener har nemlig skabt forargelse blandt mange. Én af dem er den tidligere italienske landsholdsspiller Giuseppe Rossi, der ikke ligefrem skjulte sin holdning til kokken.

- Salt Bae kan kysse min røv. At ønske sig så meget opmærksomhed og røre pokalen. Hvem fanden er du, bror? Dine to minutters berømmelse er forbi. Videre,' har 35-årige Rossi skrevet på sin Twitter-profil.

Nusret Göcke har gjort det til sin levevej at fodre verdenskendte mennesker - herunder fodboldstjerner - på sit luksuriøse steakhouse, Nusr-Et, der ligger forskellige steder i Emiraterne.

Derigennem har han mødt mange fodboldspillere på sin vej. Blandt andre afdøde Diego Maradona.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: