Annonce:
Annonce:

Nu taler han om Ronaldo

Forholdet mellem landstræneren og Cristiano Ronaldo er fint, fastslår Fernando Santos

Landstræner Fernando Santos og den bænkede Cristiano Ronaldo kunne se Portugal gennembanke Schweiz med 6-1. Foto: Suhaib Salem/Reuters
Landstræner Fernando Santos og den bænkede Cristiano Ronaldo kunne se Portugal gennembanke Schweiz med 6-1. Foto: Suhaib Salem/Reuters
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det var en taktisk vurdering, der fik Portugals landstræner, Fernando Santos, til at sætte Cristiano Ronaldo på bænken i VM-ottendedelsfinalen mod Schweiz, som portugiserne vandt 6-1.

Santos slår fast, at degraderingen af den 37-årige kaptajn intet havde at gøre med Ronaldos let fornærmede attitude, da han blev udskiftet i kampen mod Sydkorea i lørdags.

- Jeg har allerede sagt, at vi ikke har noget problem. Vi har været venner i mange år. Alt er fuldstændig i orden, og han går forrest som en ægte kaptajn, siger Santos til magasinet A Bola.

- Vi har forskellige spillere til forskellige kampe. (Diogo) Dalot kom også med, og (Joao) Cancelo røg ud. Det handlede om, hvad jeg forventede ville blive kampens dynamik.

Den erfarne træner ramte plet med sin startopstilling. Det portugisiske landshold spillede bedre end længe. Og Ronaldos afløser, Goncalo Ramos, brillerede med tre scoringer.

Dermed er Portugal klar til kvartfinalen mod Marokko.

- Det var en god præstation, en fremragende kamp, og jeg må gratulere spillerne. Men nu skal vi ned på jorden igen. Det var flot, men der er tre kampe endnu, og vi har den næste om fire dage, siger Fernando Santos.

Heller ikke holdkammeraterne ser nogen grund til at hæfte sig ved, at Ronaldo var ude af Portugals startopstilling i en VM-knockoutkamp.

- Han ved, at det vigtigste er 'os'. Det, der skete i dag (tirsdag, red.), var trænerens valg, og det skal respekteres, siger Pepe til radiostationen RTP3.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: