AaB-profil bekræfter: Der har været møde med Nantes

Nicolaj Thomsen skifter gerne til Nantes trods 'lægetjeks-fnidder' i sommer

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

- Jeg kan godt se mig i Nantes. Det er en spændende klub og en interessant by. Jeg ved, der har været et møde i går, men jeg har jo ikke helt styr på, hvad der er sket, for jeg er fløjet fra Danmark til Japan. Jeg håber, der meget snart kommer til at ske noget. Det er ved at være på tide, at der sker noget.

Sådan siger AaBs fløjprofil Nicolaj Thomsen, efter Ekstra Bladet i går fortalte, at der nu igen er forhandlinger mellem AaB og Nantes.

Forhandlinger, der ellers strandede sidste sommer, da Nantes pludselig dumpede Thomsen efter lægetjekket på grund af hans dårlige øje. Siden vendte Nantes tilbage med et lav bud, som AaB straks afviste.

Men interessen er altså fortsat intakt fra alle parter, og med et halvt år tilbage af kontrakten er det nu sidste mulighed for AaB at score lidt penge på landsholdsspilleren. Thomsen er ikke skræmt over at genoptage kontakten med Nantes.

- Jeg har slet ingen problemer med, hvis det bliver Nantes, men det er klart, at jeg har fuldt fokus på turen i Japan, og jeg kommer ikke til at rejse hjem for at gennemgå lægetjek, før turen er ovre.

For Thomsen er det nemlig vigtigt at gribe landsholdschancen, mens den er der.

- Jeg er måske ikke en af dem, der skal starte inde, men jeg håber at få chancen, og jeg er med her for at vise mig frem over for den nye landstræner.

4 kommentarer
Vis kommentarer