Åge Hareide er ærgerlig over Aggers stop

Danmarks landstræner havde meget gerne set, at Daniel Agger havde fortsat fodboldkarrieren

Åge Hareide har forståelse for Aggers beslutning. (Foto: Lars Poulsen)
Åge Hareide har forståelse for Aggers beslutning. (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Aggers beslutning om at stoppe fodboldkarrieren ærgrer Danmarks landstræner, Åge Hareide.

- Det er et tab for landsholdet at miste vores anfører og en meget erfaren spiller, men vi har selvfølgelig respekt for afgørelsen, siger nordmanden til Dansk Boldspil-Unions hjemmeside.

Daniel Agger meddelte sin beslutning torsdag formiddag på et pressemøde i Rosenhøj Boldklub, hvor han spillede som dreng.

Daniel Agger indstiller karrieren. (Foto: Jens Dresling) Brøndby Daniel Aggers bombe: Stopper karrieren

Midterforsvareren, der fik debut på A-landsholdet i 2005, nåede i alt 75 kampe på A-landsholdet, hvor han scorede 12 mål.

- Jeg har talt med Daniel om beslutningen, og selvfølgelig er det ærgerligt og et tab for holdet, at vi nu mister vores anfører.

- Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg gerne havde set, at Daniel Agger fortsatte på landsholdet, hvor han er en vigtig og erfaren spiller.

- Men når hans krop ikke længere kan klare fodbold på højeste niveau, så har jeg meget stor respekt for, at han har tager konsekvensen og indstiller sin karriere, siger Åge Hareide.

Daniel Aggers sidste landskamp blev 0-1-nederlaget til Skotland i Glasgow den 29. marts.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Daniel Agger fortæller, hvorfor han har stoppet karrieren (Foto: Jonas Olufson) Landsholdsfodbold Daniel Aggers ord: Derfor stopper jeg

Daniel Agger indstiller karrieren. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Tak for alt, Agger: Hvad husker du forsvarskæmpen for?

Daniel Agger kommer stadig i Rosenhøj Boldklub, hvor hans far og søn spiller (Foto: Jens Dresling) Brøndby Beæret barndomsklub: Plads til Agger på vores oldboys-hold

4 kommentarer
Vis kommentarer