Advarer Danmark: Der bliver krig

Efter lodtrækning til VM-kval lørdag aften, er der kommet sjove kommentarer fra et par af de topspillere Danmark kommer til at stå over for med den pulje, de er endt i

Milik advarer sine klubkammerater, efter Polen og Danmark er endt i samme pulje til VM-kval (Foto: AP)
Milik advarer sine klubkammerater, efter Polen og Danmark er endt i samme pulje til VM-kval (Foto: AP)

Nu er danskerne advaret - der er dømt krig til de kommende VM-kval kampe. I hvert fald når Danmark skal møde Polen.

'Der bliver krig', sådan skriver Ajax-stjernen Arkadiusz Milik nemlig i et tweet til de danske landsholdsspillere Nicolai Boilsen og Viktor Fischer, som han spiller med til daglig i Ajax.

Den 21-årige spiller er en af de spillere Danmark skal stå over for, når de skal møde Polen.

Simon Kjær er godt tilfreds med de modstandere Danmark har i sigte i kval-kampene mod VM i 2018 (Foto: Polfoto) Landsholdsfodbold Simon Kjær: Vi kan vinde puljen

Han er ikke den eneste spiller fra Polen, som har været ude med en kommentar om puljen.

Robert Lewandowski, som måske er den mest frygtindgydende stjerne, Danmark skal møde  i opgøret mod Polen, er også kommet med sin reaktion efter lodtrækningen.

Han dømmer ikke ligefrem krig, men han tror også på, at Polen har gode chancer.

Hans reaktion til puljen er: 'Blandet gruppe - vi kan gøre det!'

Det ser ud til, det er et optimistisk polsk landshold Danmark har i vente.

Også i Rumænien er der glæde over lodtrækningen og ikke mindst, at man undgik hold som Frankrig og Italien for i stedet at skulle møde Danmark

- Det rumænske landshold var heldige med at undgå de store lande fra lag 2, lyder det blandt andet i avisen Gazeta Sporturilo.

Rumænske Prosport gennemgår alle modstander i gruppen, og under Danmark bemærker, at det opgøret i 2003 var en nationaltragedie, da hvor Danmark scorede på mål, hvor hånden angiveligt skulle have været i brug.

. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Pyha! Danmark undgår skrækmodstandere i VM-kvalifikationen

I Danmark har DBU-direktør Claus Bretton-Meyer været fremme og fortælle, at han med kommercielle øjne havde håbet på Sverige eller Norge, mens assisterende landstræner Peter Bonde over for TV2 kalder det den mest jævne af alle grupper.

- Hvis man tænker førsteplads-mulighed, så er det jo en fordel. Det, der er en bagdel, det er, at det er jo kun de otte bedste toere, der spiller play off, og man kunne godt forestille sig, at toeren i den gruppe, som DK skal spille i, vil få færre point end i nogle af de andre, fordi der er flere hold, der tager point fra hinanden, siger Bonde, der ser Danmark, Rumænien og Polen som gruppens tre favoritter.

23 kommentarer
Vis kommentarer