Ærgerlig Bendtner: For mange dumme boldtab

- Men vi fik da nogle svar, som vi forhåbentligt kan bruge, påpeger Nicklas Bendtner

Ingen mål fra Bendtner søndag (Foto: Lars Poulsen)
Ingen mål fra Bendtner søndag (Foto: Lars Poulsen)

SAINT-ETIENNE (Ekstra Bladet): Nicklas Bendtner levede ikke op til præstationen fra USA-kampen. Men Wolfsburg-bomberen fik trods alt vist, at han kommer til et par store, åbne chancer, selv om modstanderen tilhører den europæiske top.

Iført sort tophue og løsthængende trøje, gjorde Nicklas Bendtner status over den seneste landskamp – mod Frankrig:

- Vi kom under et stort pres før pausen mod Frankrig, fordi vi smed alt for mange dumme bolde væk. Vi udnyttede heller ikke den plads, der opstod på kanterne. Derfor kom vi ikke frem til særlig meget før pausen.

Nicklas Bendtner havde to muligheder. Før pausen ramte han ydersiden af stolpen på et indlæg fra Michael Krohn-Dehli og efter pausen var han tæt på at score på et langskud fra kanten af feltet.

Se også: Kun en spiller imponerede i fransk nedtur

- Det er min fornemmelse, vi fik nogle svar i den her kamp. Vi bør score, og jeg har også et par gode muligheder, som godt kan give mål, forklarer Nicklas Bendtner og uddyber:

- Vi skal spille langt hurtigere og bruge kanterne endnu mere. Det har vi tidligere haft succes med, og det skal vi lære af, siger han.

Nicklas Bendtner rejste natten til mandag sammen med landsholdskammeraterne hjem til Danmark. Han skal ikke møde i Wolfsburg mandag, men tale med sin cheftræner, Dieter Hecking, om han skal stille på træningsbanen i Wolfsburg tirsdag formiddag.

Bentøjet er ømt, fordi det er meget længe siden, han senest har spillet to gange 90 minutter i løbet af fire dage.

Nu skal Nicklas Bendtner hjem til hverdagen i Wolfsburg, hvor han skal forsøge at gribe den chance, han måske får, fordi konkurrenten Bas Dost har været nede i en lille bølgedal og ikke er på det niveau, han havde i starten af forårssæsonen.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere