Ærgerlig Boilesen: Morten er den bedste

Nicolai Boilesen er ked af, at Morten Olsen stopper som landstræner, men respekterer beslutningen

Her annoncerer Morten Olsen under DBU's pressemøde, at han stopper - i det næste klip kan du få en uddybende forklaring på, hvorfor han har taget den beslutning

På en dag, hvor interessen på forhånd handlede om konflikten mellem DBU og Spillerforeningen, blev det alligevel Morten Olsen, som løb med opmærksomheden.

I den seneste tid har landstræneren ellers været fanget som en lus mellem neglene på de to stridende parter samtid med, at forholdet til den nye ledelse i DBU er havnet på frysepunktet.

Men tirsdag eftermiddag i Fodboldens Hus i Brøndby tog Olsen både elegant og følelsesladet kontrollen, da han på direkte tv meddelte, at han takker af som landstræner til næste sommer efter 16 år på posten.

Morten Olsen takker af som landstræner til næste sommer. (Foto: Lars Poulsen) Allan Olsen Morten har den klasse som DBU mangler!

En meddelelse, der både skaber ærgrelse og vækker respekt hos Ajax-backen Nicolai Boilesen, der blev hentet ind i landsholdsvarmen af Olsen.

- Jeg er - som jeg også ved mange af de andre spillere er - utrolig ked af, at Morten vælger at stoppe, for jeg har kun positive ting at sige om ham som træner og som menneske. Man skal selvfølgelig stoppe på et tidspunkt, og hvis Morten mener, at det rette tidspunkt er kommet, så har jeg kun fuld respekt for hans beslutning, lyder det fra venstrebacken, der ikke er i tvivl om, at Morten Olsen vil være sit vanlige professionelle jeg lige til det sidste.

Landsholdsfodbold Olsen: Jeg stopper som landstræner

- Der er ingen tvivl om, at både han og os spillere er professionelle nok til at fokusere på de kommende opgaver - først og fremmest at kvalificere os til EM i Frankrig, siger Nicolai Boilesen, der kun har ros til den ofte udskældte og kritiserede landstræner.

- Alle i fodboldens verden ved, at kritikken kommer fra mange sider. Men som Morten også selv siger, så handler det om, at dem man lytter til og respekterer er tilfredse, siger han og slår fast:

- I forhold til, om Morten har fået nok kredit for sit arbejde, kan jeg kun sige, at han er den bedste træner, jeg har haft, lyder det klart og tydeligt fra Nicolai Boilesen.

  Morten Olsen har udtaget de 23 navne til de kommende to kampe mod USA og Frankrig (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Her er Morten Olsens 23 landsholdsnavne


Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Olsen fortæller her, hvem han tror, der kan afløse Morten Olsen som landstræner


Her kan du se hele interviewet om Morten Olsens exit

6 kommentarer
Vis kommentarer